MUKE ZA TOMIĆA I GROBARE: Partizan poražen od Vitorula u generalnoj proveri pred izlazak u Evropu
Foto: Partizan.rs

Prvenac Đurđića

MUKE ZA TOMIĆA I GROBARE: Partizan poražen od Vitorula u generalnoj proveri pred izlazak u Evropu

Fudbal -

Fudbaleri Partizana doživeli su poraz od rumunskog Vitorula 1:3 (1:1) u poslednjoj utakmici na pripremama u Poljskoj.

1 / 2 Foto: Partizan.rs

Vitorul je poveo već u devetom minutu golom Ćitua, kome je golman Šaranov odbranio penal, ali je rumunski napadač odbitak poslao u mrežu, a Partizan je izjednačio "prvencem" Đurđića iz jedanaesterca u 32. minutu, pa se na odmor otišlo rezultatom 1:1. U nastavku su Rumuni došli do pobede drugim golom Ćitua na meču, postignutim u 58. minutu, i pogotkom Tansea u 69. minutu posle greške Šaranova.

Ova utakmica je trebalo da predstavlja generalnu probu crno-belih pred novu sezonu, koja za njih počinje 14. jula prvim duelom drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa boljim iz dvomeča Zaglebje - Slavija Sofija (Bugari su prvi meč kod kuće dobili 1:0). Međutim, ovo je bila i najgora predstava ekipe trenera Ivana Tomića u Poljskoj.

Tomićevih "najboljih 11" danas su bili: Šaranov - Vulićević, Gogua, Balažic, Bogosavac - Everton, Brašanac - Janković, Radović, Mihajlović - Đurđić. U drugom poluvremenu igrali su i Ostojić, Ilić, Marjanović i Janković.

Prethodno na pripremama u Poljskoj, Partizan je izgubio od kiparskog APOEL-a 0:1, zatim je pobedio lokalnog trećeligaša Pogon Iz Leborka 3:0, a onda je u istom danu savladao Lehiju Gdanjsk 3:0 i Druteks Bitoviju 1:0.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track