NAJLEPŠI DERBI: Voditeljke Slagalice u dresovima voljenih klubova

Najavljuju 152. večiti derbi

NAJLEPŠI DERBI: Voditeljke Slagalice u dresovima voljenih klubova

Fudbal -

Pravedne i korektne Kristina Radenković i Marija Veljković najavljuju današnji okršaj voljenih klubova uz poziv fudbalerima da im dođu u kviz

Najpopularniji kviz i najpopularniji sportski događaj u Srbiji. Samo za čitaoce Kurira, voditeljke „Slagalice“ Marija Veljković i Kristina Radenković pozirale su u dresovima voljenih klubova, ali i pričale o večitom derbiju. Marija više voli crveno-bele boje, dok su Kristini na srcu crno-beli.

Njih smo sada videli na fudbalskom polju, a voleli bismo da vidimo i fudbalere kod njih u „Slagalici“. Zvezdaši protiv partizanovaca.- Što da ne... Sigurno da bi to bilo zanimljivo za gledaoce - poručuje Marija.

Volim, volim, Zvezdu, Zvezdu... Ovako zvezdaš počinje igru „skočko“
Volim, volim, Zvezdu, Zvezdu... Ovako zvezdaš počinje igru „skočko“

KristinaSRCE, KRV I ZNOJ TAMAN ZA POBEDU!- Jedna od najlepših srpskih glumica i voditeljka „TV Slagalice“ Kristina Radenković odmalena je vezana za fudbal.- Ceo život živim sa fudbalom. Tata je bio potpredsednik Novog Sada, a živeli smo odmah iza terena na Bumbarevom brdu. Tako sam se nagledala utakmica i malo mi je preko glave fudbala - uz osmeh će Kristina.- Zašto Partizan?- Pošto ima manje navijača od Crvena zvezde, nekako sam iz inata počela da navijam za crno-bele.- Da si trener, šta bi bile poslednje reči koje bi uputila fudbalerima Partizana pred izlazak na teren?- Ugledajte se na srpske vaterpoliste, košarkaše, odbojkaše i ostavite srce, krv i znoj na terenu i onda rezultat neće izostati.- Vodila si emisiju u kojoj je takmičar u igri skočko tražio kombinaciju - zvezda, zvezda, volim, volim. Ta igra otkriva za koga ko navija?- Posle te igre uvek nam je jasno ko je na čijoj strani (smeh). Izuzetno sam emotivna, mada možda tako ne izgleda na TV ekranima, tako da i u „Slagalici“ navijam, uglavnom za one malo slabije takmičare. Posle snimanja koje radi Marija često je pozovem i pitam da li je prošao onaj za koga navijam.- Ko će trijumfovati u derbiju?- Pobeđujemo sa 1:0. Nebitno mi je ko će postići gol, samo nek rezultat bude u našu korist.

MarijaDOBIJAMO SA 1:0, TAKO JE NEKAKO NAJSLAĐE!- Zvezdaši, budite ponosni na to kakvu navijačicu imate! Marija Veljković, glumica i voditeljka „TV Slagalice“, dolazi iz porodice kojoj je sport u genima.- Deka je bio oficir u JNA, pa je tada bilo poželjno da se navija za Partizan. On je baš zbog toga krenuo da bodri Zvezdu. Zajedno s bakom pratio je prenose svih sportskih događaja - počinje Marija priču o sportskim korenima.- Logično je bilo da ti nastaviš taj crveno-beli niz?- Tako je. Nisam, da kažeš, neki veliki navijač, ali uvek mi je drago kad Zvezda pobedi.- Koja je tvoja poruka pred svetkovinu srpskog fudbala?- Važno je da sve ostane u sportskim okvirima, da nema nikakvih problema i da kompletna priča s derbija bude lepa i sportska. To će da bude najveća pobeda.- Ti si se susrela s partizanovcem u najpopularnim kvizu, koji je postao hit na internetu, a kazao je: „Daćete mi - zvezdu, karo, zvezdu, karo“?- Ha-ha-ha, postalo je nekako uobičajeno da se ta igra počinje u zavisnosti od navijačkog opredeljenja takmičara.- Koji rezultat prognoziraš?- Biće 0:1. Minimalna, ali dovoljna i lepa pobeda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track