NASTAVLJA SE RAT VEČITIH RIVALA: Vazura zna ishod meča Zvezda - OFK, Terzić likuje zbog +16
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Nemanja Pančić

Nema mira na Topčiderskom brdu

NASTAVLJA SE RAT VEČITIH RIVALA: Vazura zna ishod meča Zvezda - OFK, Terzić likuje zbog +16

Fudbal -
Generalni direktor Partizana i Crvene zvezde ušli u medijsko prepucavanje

Rat "večitih" ne prestaje... Kada se fudbaleri Crvene zvezde i Partizana ne bore na terenu za pobede i bodove, onda se čelnici prepucavaju preko medija.

Danas je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura ispalio otrovne strelice ka crveno-beloj strani Topčiderskog brda, a "ritern" je usledio odmah u vidu odgovora od kolege iz Zvezde u ostavci Zvezdana Terzića.

U Humskoj 1 su nezadovoljni odlukom Disciplinske komisije FSS da uslovno suspenduje njihovog potpredsednika Milorada Vučelića zbog izjava datih posle utakmice OFK Beograd - Spartak. Vazura je tim povodom najavio žalbu, a zatim se osvrnuo na odbacivanje prijave podnete istom organu "srpske kuće fudbala" zbog dešavanja na utakmici prvog superligaškog kola između OFK Beograda i Crvene zvezde.

"Nismo zadovoljni zbog toga što je prijava odbačena, ali nastavljamo borbu", rekao je Vazura.

Podsetimo, "romantičari" su kao domaćini na Vračaru vodili 2:0, a na kraju je bilo 2:6. Isti rivali sastaju se sutra u 16. kolu na stadionu "Rajko Mitić".

"Verujem da će sutra biti oprezniji, ali utakmicu ne moram da gledam, jer znam šta će biti", nedvosmisleno je Miloš Vazura optužio Crvenu zvezdu i OFK Beograd za nameštanje mečeva.

Na tu Vazurinu tvrdnju odmah je odreagovao Zvezda Terzić. Generalni direktor crveno-belih u ostavci kao argument u ovoj raspravi upotrebio je bodovnu razliku koju njegov klub ima na tabeli u odnosu na "večitog rivala".

"Vazura je bistar momak i trebalo bi da se uzdrzi od brzopletih izjava ako želi da izraste u dobrog sportskog radnika. Znam da nije lako biti na -16, ali sport je sastavljen od pobeda i poraza i on mora da bude strpljiv. Ali mnogo strpljiv"...

(mozzartsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track