NAVIJAČI PARTIZANA BOJKOTUJU SKUPŠTINU: Grobari Jug ponovo protiv Žarka Zečevića
Foto: Saša Pavlić

Raste temperatura pred izbore

NAVIJAČI PARTIZANA BOJKOTUJU SKUPŠTINU: Grobari Jug ponovo protiv Žarka Zečevića

Fudbal -

Izborna skupština FK Partizan održaće se 12. aprila, a tim povodom oglasili su se i navijači crno-belih.

Grupa navijača okupljena pod nazivom "Grobari Jug" izdala je saopštenje. Oni pozivaju sve članove da bojkotuju Skupštinu na kojoj će biti izabran novi predsednik.

"Trenutna uprava FK Partizan nedeljama unazad pokušava da svoje navijače kriminalizuje i satanizuje", navodi se u saopštenju grupe "Grobari Jug".

"Pokušavaju da sve svoje neuspehe ove sezone, kao što su neulazak u Ligu šampiona, poraz u Ligi Evrope i rekordnih 32 boda zaostatka za večitim rivalom, opravdaju lošom srećom, a oduševljeno najavljujući osvajanje Kupa Srbije".

Trećina članova najvišeg organa kluba zahtevala je da termin Skupštine bude 27. april.

"Na naše zahteve da se zakaže Skupština oni odgovaraju pritiscima na članove, zakazivanjem par dana pred večiti derbi i gurajući u prvi plan ljude koji su već godinama bili saučesnici u lošim rezultatima, što na terenu, a najviše na poslovnom planu. Čine sve to nadajući se glasovima 'profesionalnih podizača ruku' iza kojih stoji Žarko Zečević. Zato obaveštavamo javnost da navijači Partizana neće prisustvovati Skupštini zakazanoj za 12. aprila. Pozivamo sve članove Skupštine da učine isto".

Podsetimo, navijači sa Juga bojkotovali su utakmice Partizana u vreme dok je Žarko Zečević bio generalni sekretar.

"Takođe, navijače pozivamo da u utorak, 12. aprila, dođu na protest u 16 časova ispred SC Teleoptik i spreče da Partizan padne u ruke ljudima, koji su ga do ovde i doveli", kaže se na kraju saopštenja potpisanim sa "Udruženje navijača Partizana".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track