NE MOŽE NA MARAKANU Džaba što je zvezdaš: Zvezdino stop Bori Đorđeviću!
Foto: Fonet, Nemanja Pančić

Riblja čorba bez koncerta na stadionu

NE MOŽE NA MARAKANU Džaba što je zvezdaš: Zvezdino stop Bori Đorđeviću!

Fudbal -

Iako tvrdi da se dogovorio s klubom da u junu naredne godine održi veliki koncert na stadionu, čelnici crveno-belih kažu da je to ipak nemoguće učiniti

Riblja čorba bi mogla da ostane bez koncerta na Marakani, koji bi trebalo da bude održan u junu naredne godine!Kako saznajemo, frontmen grupe Bora Đorđević postigao je dogovor sa čelnicima Crvene zvezde o održavanju velike žurke na najvećem srpskom stadionu, ali bi sve moglo da bude stopirano zbog obaveza fudbalske reprezentacije Srbije.I FSS se pita- U načelu sam se dogovorio s ljudima iz Zvezde i koncert bi trebalo da bude održan u junu - rekao je Bora Đorđević za Kurir i dodao:

- Mislim da ćemo svirati posle utakmice Srbija - Vels, koja je 11. juna. Uzećemo zaštitu, rekli su mi da to dođe 20.000 evra, tako da garantujem da nijedna travka neće biti oštećena.Trava košta 200.000 evraIpak, direktor stadiona Crvene zvezde Milorad Ćorović ima drugačije mišljenje od Bore Đorđevića.

Iza njega je višegodišnje iskustvo, a Ćorović je svedok toga kako je uništena trava na Marakani posle koncerta Zdravka Čolića 2007. godine.

- Čuo sam da bi Riblja čorba na našem stadionu trebalo da održi koncert, ali nisam siguran da će to moći da se izvede. Mi iz Zvezde imamo potpisan ugovor sa FSS za utakmicu sa Velsom i promenu busenova trave. Savez će nam dati travu, a uklanjanje stare i montaža nove ukupno košta 200.000 evra. Posao će raditi ista firma koja je postavljala travu na Alijanc areni u Minhenu. Komad busena je veličine 2,20 m puta 30 metara i postavlja se specijalnim mašinama, a pre toga se ceo prostor čisti laserski od stare trave. Taj posao se radi dve nedelje.

ONI SU PUNILI MARAKANUZdravko Čolić23. 6. 2007 - 80.000 ljudi30. 6. 2001 - 80.000 ljudi5. 9. 1978 - 70.000 ljudiCeca Ražnatović15. jun 2002 - 70.000 ljudiAca Lukas8. jun 2013 - 50.000 ljudi

Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track