NEBOJŠA JELENKOVIĆ: Budaren priča gluposti, nije udario Ješu
Foto: Profimedia

Saga se nastavlja

NEBOJŠA JELENKOVIĆ: Budaren priča gluposti, nije udario Ješu

Fudbal -

Srpski fudbaler Nebojša Jelenković, koji je 2008. godine bio kapiten Liteksa, ne može da veruje u optužbe svog tadašnjeg saigrača Fabiejna Budarena da mu je trener Miodrag Ješić tražio novac kako bi igrao u prvom timu, a da ga je Francuz jednom prilikom zbog toga čak i udario na treningu u Dubaiju.

Prema njegovim rečima, ništa od toga nije istina, a za Kurir je opisao šta se zapravo dogodilo na pomenutom treningu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, na kojem je navodno došlo do fizičkog kontakta igrača i trenera.

- Ma to su gluposti. Ne mogu da verujem da je uopšte to rekao. To je ludost. Bio sam prisutan na tom treningu i tvrdim da nije bilo nikakvog udaranja. Ješić je Francuza upozorio nekoliko puta, a kada ovaj nije hteo da se smiri izbacio ga je s treninga. Fabijen se nešto malo bunio, odmahivao rukama, ali on nije bio ni blizu Ješiću da ga udari. Pročitao sam kao da je pretrčao ceo teren da bi udario trenera. Pa čekaj, kako to da on učestvuje na treningu, a nije na terenu? Ma, to je smešno - kaže Jelenković i nastavlja:

- Čuo sam se danas i s ljudima iz Liteksa i ni oni ne mogu da veruju u ono što su pročitali. Ne razumem kako i zašto je to izjavljeno. Znam šta se dogodilo u Dubaiju i spreman sam sve ovo da ponovim gde god je potrebno, čak i na sudu. Baduren je odmah nakon tog treninga prosleđen na neku pozajmicu i nije bilo nikakve suspenzije kao što on tvrdi. Šta više, mi smo te godine osvojili kup i bili u vrhu tabele, tako da se ispostavilo da je Ješić bio u pravu što se odrekao njegovih usluga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track