NEMA PODELA U HUMSKOJ Popović: Možda odem ako ne igramo plej-of
Foto: Aleksandar Jovanović

Priča se

NEMA PODELA U HUMSKOJ Popović: Možda odem ako ne igramo plej-of

Fudbal -
Predsednik FK Partizan demantuje da mu je poručeno da se skloni iz Partizana i tvrdi da s Vučelićem odlično sarađuje

Prvi čovek Partizana Zoran Popović negira da u klubu postoji struja koja želi njegovu smenu, a uz to tvrdi da u Humskoj sve funkcioniše kako treba, i da su samo rezultati u domaćem prvenstvu slabiji od očekivanih.On nije želeo da odgovara na naša pitanja usmeno, već je odgovore poslao pismenim putem i tako izbegao detaljnija pojašnjenja određenih gorućih tema u klubu.Znate li da postoji struja u klubu koja želi vašu smenu i da li vam je neko ponudio da se sami povučete?- Niko sa mnom nije razgovarao o tome niti imam takvih informacija. Partizan je klub u kojem se poštuje statut, poznate su sve procedure, pa i procedura za eventualno razrešenje predsednika. Kadrovska pitanja u klubu ne rešavamo kuloarskim razgovorima ili na neki drugi sličan način - odgovorio je Popović.Planirate li da iz moralnih razloga podnesete ostavku ukoliko Partizan ne osvoji šampionsku titulu ili ukoliko se kojim slučajem dogodi da se ne plasira u plej-of Superlige?- Plasman u plej-of ne dolazi u pitanje. Na kraju sezone rezimiraćemo sportske rezultate u svim takmičenjima i svakako doneti odgovarajuće zaključke - poručio je Popović.Koliko kao predsednik koji je obećao konsolidaciju osećate odgovornost za trenutno stanje u klubu?- Stanje u klubu je u znatnoj meri konsolidovano, pre svega finansijsko, izvršene su i određene kadrovske i organizacione promene, ponovo je počelo da se ulaže u infrastrukturu. Osvojena je titula, ostvaren najbolji rezultat u Evropi u poslednjih pet godina. Činjenica je da trenutna situacija u prvenstvu Srbije baca senku na sve drugo što je urađeno, ali ona nije odraz sveukupnog stanja u klubu.

InvesticijeŠEST MILIONA JE U KLUBUObećali ste investiranje od šest miliona evra do kraja 2015. godine, a kako tog novca nema, da li ste time obmanuli javnost?- Klub je finansijski konsolidovan i likvidan, i ove godine ćemo ostvariti pozitivan finansijski rezultat. Zaustavljen je trend negativnog poslovanja i gomilanja gubitaka. Prihodi kluba u 2015. godini iznosiće znatno više od šest miliona evra. To je obećano, i ispunjeno - poručio je predsednik FK Partizan Zoran Popović.

O paramaPLATE KASNE, ALI SU REDOVNERekli ste da je nedopustivo da zaposlenima u klubu plate kasne, a vaša uprava im duguje tri plate i šest nadoknada za prevoz?- Od januara ove godine uspostavljena je redovna isplata ličnih primanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track