NEPRISTOJNA PONUDA TOKOM LETA Kadu: Nikad u  Partizan!
Foto: Sasa Pavlic

Hit

NEPRISTOJNA PONUDA TOKOM LETA Kadu: Nikad u Partizan!

Fudbal -
Zvaničnog kontakta s crno-belima nije bilo, a i da je bilo, ja tamo nikada ne bih otišao jer sam veliki zvezdaš, poručio miljenik „severa“

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Kadu otkriva za Kurir da je tokom leta imao ponudu da pređe u Partizan, ali da je, kao zvezdaš, odlučio da se zahvali ljudima iz Humske. Brazilac Karlos Eduardo de Fjori Mendeš, poznatiji kao Kadu, već treću sezonu uspešno igra za moldavski Šerif, gde mu društvo prave dvojica Srba, Vujadin Savić i Mihajlo Cakić. Otkriva nam da nikada ne bi ponovio ono što je uradio njegov zemljak Kleo, koji je iz Crvene zvezde otišao u Partizan.Upravo je Vujadin Savić javnosti nedavno otkrio da je Kadu (29) imao ponudu Partizana, a o celoj priči Brazilac za Kurir kaže:- Bio sam prošlog leta nekoliko puta u Beogradu, dok je bila pauza. Neki ljudi su mi predlagali da pređem u Partizan, ali ja to nisam želeo. Važno je da kažem da zvaničnog kontakta s klubom nije bilo, a i da je bilo, ja to nikada ne bih uradio. Ja sam zvezdaš, veliki zvezdaš!Mendeš Kadu rado priča o Crvenoj zvezdi, otkriva nam da je, i pored stalne besparice, proveo četiri prelepe godine na Marakani.- Pitate me da li mi nedostaje Crvena zvezda? Pa, kako da mi ne nedostaje?! Crvena zvezda će uvek biti u mom srcu. I danas pratim njene rezultate, drago mi je da idu ka tituli. Znate kako kažu Zvezdini navijači, kad se jednom zaljubiš u taj klub, to traje dok si živ.Kadu igra treću sezonu u Šerifu i kaže da mu je dobro u Moldaviji.- Dobro mi je u Šerifu. Klub je organizovan, uvek se bori za trofeje. Imam ugovor i zadovoljan sam. Slobodno vreme provodim najviše s porodicom, ali se družim i s Vujadinom Savićem, koji je veliki zvezdaš, kao i ostalim igračima.

Rođeni pevačI DALJE PEVAM „ONA JE LEPŠA OD NOĆI“Zanimljivo je da Kadu i dalje sluša novokomponovanu srpsku muziku. U Srbiji je i dalje poznat po hitu Šaka Polumente „Ona je lepša od noći“, koji tokom priprema na Zlatiboru peva sa zemljakom Saviom.- U Moldaviji slabije slušam srpsku muziku, ali kad god dođem u Beograd, setim se starih dana. I dalje mi je broj jedan „Ona je lepša od noći“! Tu pesmu obožavam, ali i hit Seke Aleksić „Aspirin“ - otkrio je Kadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track