NETRPELJIVOST: Džajić i Čović se kulirali na komemoraciji!
Foto: Nebojša Mandić, Srđan Kalember, Komemoracija

Tri godine od šamara na Marakani

NETRPELJIVOST: Džajić i Čović se kulirali na komemoraciji!

Fudbal -
Nekadašnji saradnici FK Crvena zvezda okretali leđa jedan drugom na oproštaju od Srđana Kalembera, ali i krišom se pratili i osluškivali o čemu pričaju s drugima na Marakani

Tačno tri godine nakon fizičkog obračuna na Marakani, Nebojša Čović i Dragan Džajić ponovo su se našli na mestu na kojem su i ušli u klinč. Povod je bio tužan - komemoracija Srđanu Kalemberu, jednom od osnivača KK Crvena zvezda, koji je preminuo u 88. godini.

Čović ostao bez pozdrava... Bivši saradnici nisu kontaktirali
Čović ostao bez pozdrava... Bivši saradnici nisu kontaktirali

Bez pozdravaČović i Džajić ne pričaju otkad su se sukobili, a kad nalete jedan na drugog, okreću leđa ili samo ćutke prođu. Tako je bilo i juče. Počasni predsednik Fudbalskog kluba došao je u Medija centar stadiona Crvene zvezde, pozdravio se sa Aleksandrom Boričićem, Petrom Škundrićem, Dejanom Tomaševićem i svima ostalima koji su stajali u društvu - osim s Nebojšom Čovićem, kome je okrenuo leđa. Kada su bivši saradnici krenuli da sednu, ponovo su prošli jedan pored drugog, opet bez pozdrava. Ipak, nisu propustili da krišom gledaju jedan drugog i osluškuju o čemu pričaju s drugim ljudima.

Ne vide se... Svako na svoju stranu
Ne vide se... Svako na svoju stranu

Netrpeljivost trajeNetrpeljivost između Čovića i Džajića datira od njihovog zajedničkog rada u upravi fudbalskog kluba. Sve je kulminiralo fizičkim sukobom krajem januara 2013. godine. Očigledno da obojica funkcionera nisu zaboravila taj događaj, tako da ni od rukovanja neće biti ništa u skorijoj budućnosti.Nebojša Čović i dalje je potpredsednik kluba iz Ljutice Bogdana, dok Dragan Džajić ima zvanje počasnog predsednika Crvene zvezde.

Čika SrđaOPROŠTAJ OD LEGENDE ZVEZDESrđan Kalember ostaće upamćen kao jedan od osnivača Sportskog društva i Košarkaškog kluba Crvena zvezda. Biranim rečima od njega se oprostio Petar Škundrić, prvi čovek SD Crvena zvezda.- Srđan je obeležio jednu epohu stvaranja Zvezde i jedan je od utemeljivača savremene košarke u Jugoslaviji i Evropi - rekao je Škundrić.Nebojša Čović je kazao da će klub ispuniti Srđanovu želju i njegovu dokumentaciju smestiti u klupski muzej.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track