NI SEKSI PSIHOLOG NE POMAŽE PARTIZANU: Izgleda da crno-belima stvarno nema spasa!

Terapija ne uspeva

NI SEKSI PSIHOLOG NE POMAŽE PARTIZANU: Izgleda da crno-belima stvarno nema spasa!

Fudbal -
Branilac titule prvaka Srbije angažovao lepu i atraktivnu Mirjanu Beronju, ali ni to nije uticalo na podizanje forme i dobre rezultate, kako u Superligi tako i u Evropi

Utakmice koje igra Partizan u poslednje vreme pokazuju da u klubu nešto debelo ne štima. To je jasno laicima, ali i onima koji vode ili su do pre neki dan vodili klub iz Humske. Zato je angažovana specijalna pomoć u vidu psihoterapeuta Mirjane Beronje. Ali ni to izgleda ne pomaže...Najnovija blamaža i jedva izvučen remi sa do juče poslednjom ekipom na tabeli pokrenule su lavinu komentara, a Kurir saznaje da je uticaj psihoterapeuta na većinu igrača kontraproduktivan.Naime, lepa i atraktivna Mirjana u fudbalerima je umesto igrača probudila muškarčine, pa neki od njih imaju učestale seksi fantazije s njom u glavnoj ulazi. Pojedinci su se drznuli da kažu da i nije baš neki stručnjak, ali nije isključeno da su do tog zaključka došli upravo fantazirajući.

Nedobitna kombinacija... Beronja i Vazura
Nedobitna kombinacija... Beronja i Vazura

Mirjana Beronja je u Partizan stigla još u vreme trenera Zorana Milinkovića, zajedno s Miroljubom Puškićem, koji joj je nadređeni. Prema nekim informacijama, u odličnim je odnosima s direktorom Partizana Milošem Vazurom, a najveće protivnike ima u mlađim igračima koji su prosto odlepili za njom. To što je neprestano s njima i što se svaki put pojavljuje u mini-suknji i izazovno obučena za golobrade crno-bele momke izgleda je previše.Navijačima crno-belih ostaje jedino nada da će fudbaleri ubrzo navići na Mirjanu i da će konačno početi da slušaju šta ima da im kaže. Blizu je pauza u prvenstvu, pa će biti vremena i za duge razgovore kako bi se došlo do pravog rešenja.

Dvostruki strelac Valeri Božinov spasao crno-beleNA BANJICI JEDVA DO BODA!Fudbaleri Partizana ni drugu vezanu superligašku utakmicu, odnosno treću u nizu, uključujući i Ligu Evrope, nisu uspeli da okončaju pobedom, a ovoga puta nepremostiva prepreka bila je ekipa Rada - 2:2 (0:1). Agonija je počela promašenim penalom Saše Ilića (peti zaredom koji crno-beli nisu iskoristili), a nastavila se u 38. minutu, kada je kapiten Trninić doveo Rad u vođstvo. Vođstvo je udvostručio Denić u 60. minutu, a onda je bugarski internacionalac Valeri Božinov golovima u 73. i 84. minutu doneo bod svom timu, koji sada za vodećom Crvenom zvezdom zaostaje 26 bodova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track