Nikolić se brecnuo zbog pritiska, a trenera Rada zabolele grudi
Foto: Dado Đilas

Odjeci duela u Humskoj

Nikolić se brecnuo zbog pritiska, a trenera Rada zabolele grudi

Fudbal -
Marko Nikolić poručio da pritisak treba da se oseća kod "onih koji treba da stignu Partizan", a Milana Milanovića razočarala dvojica, trojica mladih igrača

Treneri Partizana i Rada, Marko Nikolić i Milan Milanović dali su zanimljive izjave posle utakmice 19. kola Superlige.

Crno-beli su kao domaćini pobedili 2:0.

Upitan da li je pobeda nad Radom makar donekle skinula pritisak sa njega i njegovih igrača, jer je pre tog meča Zvezda prišla na "minus jedan", Marko Nikolić se brecnuo

"Ne znam o kakvom se pritisku radi. Stalno se potencira neki pritisak. Mi smo prvi, valjda je pritisak na onima koji treba da nas stignu", rekao je šef struke Partizana posle pobede nad Radom u mikrofon televizije "Arenasport".

Onda se osvrnuo na sam meč.

"U prvih 20 minuta nismo igrali kako treba, ali smo onda preuzeli konce. Sada nam sledi utakmica u Kupu sa Jagodinom, pa u prvenstvu sa Čukaričkim... Idemo redom", zaključio je Marko Nikolić.

Trener Rada Milan Milanović žestoko je zamerio nekolicini mladih igrača na zalaganju i igri.

"Iznerviralo me je to što mene, kao starijeg čoveka, grudi zabole zbog gluposti i grešaka mladih igrača kojima sam ukazao šansu. Ne mislim na sve, već na dvojicu, trojicu. Neću o imenima pred kamerama, rešićemo to interno. Hvala Bogu, postoji konkurencija. Nije mi žao što smo izgubili od Partizana, već zato što su pojedinci glumili zvezde i ponašali se nadobudno", rekao je Milanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track