(VIDEO, FOTO) NOVI ISPAD SRBINA: Mitrović isključen već u 16. minutu, Arsenal lako do pobede
Foto: Reuters

Napadač Njukasla na meti engleskih sudija

(VIDEO, FOTO) NOVI ISPAD SRBINA: Mitrović isključen već u 16. minutu, Arsenal lako do pobede

Fudbal -
On je u prva četiri kola Premijer lige dobio dva žuta i jedini crveni karton.
1 / 5 Foto: Reuters

NJUKASL - Fudbaler Njukasla i srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović isključen je već u 16. minutu meča 4. kola engleske Premijer lige protiv Arsenala.Mitrović je oštro startovao na protivničkog igrača Fransisa Kokelana, a sudija Andre Mariner mu je odmah pokazao direktan crveni karton. Srbin je nagazio đonom protivničkog igrača po cevanici.

Mitrović je uoči početka nove sezone stigao u Njukasl kao veliko pojačanje iz Anderlehta, ali se još nije upisao u strelce. On je u prva četiri kola Premijer lige dobio dva žuta i jedini crveni karton.Srbin je na debiju za Njukasl na meču protiv Sautemptona dobio žuti karton posle samo 11 sekundi provedenih u igri, a na duelu sa Svonsijem opomenut je posle dva minuta.

Isključenje Mitrovića je bio šok za domaći tim, koji u nastavku meča sa igračem manje nije imao šanse protiv Arsenala.

"Tobdžije" su pobedile 1:0 autogolom Fabrisija Koloćinija u 52. minutu.

Tim Arsena Vengera imao je još mnogo šansi da pobedu učini ubedljivijom, ali je pred golom domaćina blistao Tim Krul. "Svrake" nisu imale nikakve šanse da dođu ni do boda, pa će na prvu prvenstvenu pobedu morati još da sačekaju. Njukasl je ostao na dva osvojena boda, dok Arsenal sada ima sedam.

Iako su domaći navijači i igrači imali mnogo zamerki na suđenje Marinera, ne samo zbog crvenog kartona Mitroviću, treba reći da je glavni arbitar oštetio goste kojima nije dosudio očigledan penal.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track