OTKRIVEN PAKLENI PLAN: Albanci spremaju novi dron za Srbe
Foto: Reuters

Provokacija

OTKRIVEN PAKLENI PLAN: Albanci spremaju novi dron za Srbe

Fudbal -
Bezbednosne službe još ne znaju da li Albanci nameravaju da lansiraju dron tokom kvalifikacione utakmice između Danske i Srbije na Parken stadionu 13. juna ili će to učiniti dan ranije kada naša selekcija bude odradila trening

Danske bezbednosne i informativne agencije došle su do saznanja da se albanski emigranti spremaju da lansiraju dron sa zastavom velike Albanije prilikom gostovanja reprezentacije Srbije u Kopenhagenu i tako još jednom ispovociraju srpske fudbalere, ali i sve naše državljane!Kako pišu tamošnji mediji, Danci su prethodnih dana na društvenim mrežama pratili sumnjive albanske nacionalističke grupe i došli do saznanja da nekolicina emigranata sa Kosova planira da ponovi beogradski scenario. Međutim, bezbednosne službe još ne znaju da li Albanci nameravaju da lansiraju dron tokom kvalifikacione utakmice između Danske i Srbije na Parken stadionu 13. juna ili će to učiniti dan ranije kada naša selekcija bude odradila trening.

- Došli smo do saznanja da grupa emigranata s Kosova sprema incident sličan onom u Beogradu i uradićemo sve da sprečimo bilo kakve neprijatnosti - kaže Hegard Tjem.

Bruka u VaršaviUKRAJINAC ZAPALIO RUSKU ZASTAVUInternetom kruži fotografija sa stadiona u Varšavi na kojoj ukrajinski navijač pali zastavu Rusije tokom finalne utakmice Lige Evrope između Sevilje i Dnjepra (3:2). Iako je delovalo da je u pitanju srpska zastava, radi se ipak o ruskoj, samo naopako okrenutoj, imajući u vidu rat između Ukrajine i Rusije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track