OZILE, OČI MOJE: Fora koja je zapalila internet

Mnogo su smešni

OZILE, OČI MOJE: Fora koja je zapalila internet

Fudbal -

Serija foto-montaža na kojima su brojni igrači dobili na pozajmicu pogled fudbalera Arsenala pokazala da nemački reprezentativac nije toliko ružan koliko se čini

Budući da važe za jednu od najpopularnijih grupacija na svetu, fudbaleri su, pored novca, nekako uvek u centru pažnju lepšeg pola.Stoga i ne čudi da kada se u ženskom društvu pomene fudbal, sve se završi procenjivanjem koji je od igrača bolji frajer, zgodniji, lepši, ružniji... I dok je za lepotane uglavnom mrtva trka među nekoliko faca, kod ovih drugih konkurencija i nije toliko velika. Od aktivnih fudbalera na samom vrhu liste su Frenk Riberi i Mesut Ozil. I dok se za Francuza zna da je sve posledica strašne nesreće u detinjstvu, kod Nemca je izgleda sve uradila majka priroda.Da bi zaštitio Mesuta, neko se dosetio, pa je napravio seriju urnebesnih foto-montaža i pokazao da gotovo niko ne bi izgledao „kako treba“ kada bi imao Ozilove oči.Uostalom, pogledajte, pa procenite sami.

Vensan Kompani

Reprezentativac Belgije u Mančester sitiju je od 2008. godine i imao je priliku da se nađe „oči u oči“ s Mesutom Ozilom u brojnim duelima, a poslednji put 23. aprila u polufinalu FA kupa.

Dijego Kosta

Čelsijev Brazilac, i bez „Ozilovih očiju“, nije ni blizu onih fudbalera koji su u centru pažnje ženskog sveta zbog izgleda. Pre bi se moglo reći da se nalazi na onoj drugoj listi, onoj s neprivlačnim likovima.

Vejn Runi

Legendu Mančester junajteda zovu Šrek još od pojavljivanja ovog čuvenog crtanog filma, a s novim detaljem na svom licu ne smemo ni da zamislimo kakav bi novi nadimak mogli da mu prišiju.

Kristijano Ronaldo

Za razliku od prethodnika, Portugalac iz Reala nije tako loše prošao. Možda zato što na jedno žmuri, a na drugo jedva da gleda, a možda je i autor foto-montaže njegov fan, pa ga je malo poštedeo.

Zlatan Ibrahimović

Kod Šveđanina su dame uvek pre svega potencirale harizmu i taj neki mentalitet s naših prostora, odakle vuče poreklo, a posle ove fotografije najbolje će proći kod onih koji su zaljubljeni u čuveni strip Iznogud.

Hari Kejn

Totenhemovu mašinu za golove gotovo je nemoguće prepoznati, pa je za identifikaciju bilo potrebno više očiju. Iako je iz prve novoformirano lice zaličilo na Kejna, nije bilo baš sigurno da je reč o njemu.

Leo Mesi

Jednog od najboljih fudbalera na svetu ukrstili su s Ozilom na jednoj od najsvežijih Mesijevih fotki. Mesutove oči završile su na licu Argentinca, koje je pokriveno masnicom zarađenom u duelu sa Juventusom.

Dejvid Bekam

Mnogi su se često pitali šta je to tako posebno na Bekamu da ga gotovo 90 odsto dama izdvaja kao najfrajera. Odgovor je stigao - njegov izgled ni nove oči koje je dobio nisu uspele mnogo da pokvare.

Serhio Agvero

Ni napadač Sitija ne izgleda mnogo lošije nego inače, ali je i njega bilo teško prepoznati.Ozilove oči su toliko promenile njegov izgled da bismo, da nije bilo brade, imali težak zadatak da pogodimo ko je.

Arsen Venger

Za kraj je ostavljen menadžer Arsenala. Ozilov šef se zapravo nije mnogo promenio, čak bismo mogli da konstatujemo da su oči njih dvojice veoma slične po obliku. Jedino se razlikuju po simetričnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track