PANTELIĆ VIŠE NIJE PANTELA: Rešio sam da budem ozbiljan!
Foto: Dado Đilas

Novi imidž bivšeg fudbalera

PANTELIĆ VIŠE NIJE PANTELA: Rešio sam da budem ozbiljan!

Fudbal -

Došlo je novo razdoblje u mom životu, pa sam rešio da promenim izgled. Ošišao sam se posle punih 12 godina, kaže za Kurir Marko Pantelić

Na stadionu „Luj II“ u Monte Karlu bivši reprezentativac Srbije Marko Pantelić iznenadio je svojom frizurom sve koji ga poznaju. Elegantno obučen, kratko podšišan - totalna promena imidža. Sve novo i drugačije, osim društva, jer je sa kumom Dejanom Stankovićem i dalje nerazdvojan.

I kumara ga jedva prepoznao... Stanković i Pantelić
I kumara ga jedva prepoznao... Stanković i Pantelić

Pozitivne reakcije

- Došlo je novo razdoblje u mom životu, pa sam u skladu s tim poželeo da promenim i svoj izgled. Odgovara mi ova promena, a vidim i po reakcijama okoline da sam uradio dobru stvar - kaže za Kurir Marko Pantelić.Punih 12 godina duga kosa je bila zaštitni znak nekadašnjeg fudbalera, koji danas želi da bude uspešan menadžer kao nekada što je bio u kopačkama na terenu.- Da, 12 godina sam puštao kosu. Počelo je s prvom trudnoćom moje supruge. Kada je ona saopštila radosnu vest, ja sam uzvratio da ću u tom slučaju početi da puštam kosu. Niko od mojih najbližih nije verovao da ću izdržati jer je nega kose kod sportista komplikovana, ali sam uspeo. Sada sam podvukao crtu i rekao - gotovo!Puštanje kose poklopilo se sa pozivom Slavoljuba Muslina da iz smederevskog Sartida pojača Crvenu zvezdu. Danas njegov trener ima novi zadatak u karijeri.

Dobro izgledaju „orlovi“

- Dobro nam izgleda reprezentacija. Biće sve bolja, ubeđen sam, kada budemo imali sve igrače na raspolaganju, zaključio je na kraju razgovora Marko Pantelić.D. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track