PARKER SVE UVREDIO: Fudbaler crveno-belih ispljuvao Srbiju, Zvezdu i Delije
Foto: Saša Pavlić

Skandalozno

PARKER SVE UVREDIO: Fudbaler crveno-belih ispljuvao Srbiju, Zvezdu i Delije

Fudbal -
Igrač koji je i dalje pod ugovorom sa Zvezdom odmah po dolasku u Škotsku izjavio da je u Beogradu doživeo strašne stvari

Reprezentativac Antigve i Barbude Džošua Parker "ispljuvao" je Crvenu zvezdu po odlasku u Škotsku.

Parker će u ovoj sezoni igrati za Aberdin na pozajmici iz Zvezde.

Rastanak sa crveno-belima je bio neminovan, jer on nije zadovoljio ni igrama ni ponašanjem u Zvezdi, a sada priznaje da je i on jedva čekao da napusti Beograd i Srbiju.

"Niko ne zna šta je stroga publika dok ne ode da igra u Beograd. Ništa ne može da se meri sa pritiskom koji igrači tamo osećaju. Vidi se i po treneru i članovima uprave da se plaše navijača. Pod ogromnim su pritiskom, jer navijači skoro da upravljaju klubom“, rekao je Parker za škotske medije.

Parker je kao krivca za njegov odlazak iz Zvezde obeležio jednog beogradskog novinara?!

"Iako sam bio među najboljima protiv Kairata, jeda novinar je napisao: 'Parker ne bi smeo da igra za Crvenu zvezdu'. U sledećoj utakmici mi je ceo stadion, odnosno 40.000 ljudi, zviždao. To je bilo najgore iskustvo u mojoj karijeri. Ali kada jednom prođete nešto tako, onda ste kasnije spremni na sve. To vam garantujem milion odsto".

On tvrdi da je prodisao samim dolaskom na Ostrvo.

"Kada sam došao u Aberdin osetio sam se opet slobodnim. Kao da sam započeo novi život. Znam da će i ovde navijači reći da sam bio loš ako ne igram dobro. Ali mi makar neće zviždati i tražiti mi da napustim zemlju. Eto koliko su oni u Srbiji ekstremni", zaključio je Džošua Parker.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track