PARTIZAN BEZ TRENERA: Ivan Tomić podneo ostavku posle katastrofe na početku sezone
Foto: Partizan.rs

Četiri meča bez pobede

PARTIZAN BEZ TRENERA: Ivan Tomić podneo ostavku posle katastrofe na početku sezone

Fudbal -

Ivan Tomić podneo je ostavku na mesto trenera Partizana posle poraza u drugom kolu Superlige Srbije od Napretka u Kruševcu, prenose beogradski mediji.

Crno-beli su na startu sezone eliminisani od Zaglebja u Ligi Evrope, pošto su oba meča (sa produžecima) odigrali bez golova, a onda izgubili na penale. Na taj neuspeh nadovezao se remi na startu prvenstva sa Bačkom u Novom Sadu, gde je takođe bilo 0:0, a onda i poraz u Kruševcu (1:2).

Partizan je prvi gol u sezoni postigao posle 387 minuta i to iz penala! Njime je Božinov samo ublažio neuspeh pod Bagdalom.

Tomić je doveden početkom godine kao naslednik Ljubinka Drulovića iako nije imao iskustva u vođenju prvog tima. Prethodno je samo radio kao selektor mlađi kategorija FSS. Tokom prolećnog dela sezone je mogao mirno da radi, jer je trka za titulu već bila izgubljena, a uspeo da je tim dovede do trofeja u Kupu Srbije.

Preko leta je, zajedno sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, dovodio pojačanja i oformio tim, a trebalo je na pripremama da oformi i igru. Međutim, sudeći prema viđenom na početku sezone, nije uspeo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track