Partizan udario na Bojana Pajtića!
Foto: Marina

Promocija trenera u senci prekida finala Kupa

Partizan udario na Bojana Pajtića!

Fudbal -
Milorad Vučelić, pravdajući Milinkovićev dolazak, rekao da su pokrajinski političari krivi što je novi trener omražen kod dela navijača

Pitanje odgovornosti novog trenera Partizana Zorana Milinkovića za povlačenje s terena ekipe Vojvodine, koju je vodio u finalu nacionalnog kupa 2011, bila je glavna tema njegove promocije u Humskoj.On je istakao da nikoga iz tabora svog novog kluba nije uvredio, dok je potpredsednik Milorad Vučelić za celu stvar optužio vojvođanske političare. Iako nije imenovao Bojana Pajtića, više je nego jasno da su ove optužbe upućene na njegov račun.- Da razjasnim jednom za svagda: te kobne večeri, možda i najlošije u srpskom fudbalu, nisam dao nijednu izjavu, niti sam u komentarima posle meča ikoga uvredio, dok sam s druge strane stoički trpeo uvrede. Uvek sam izgarao za tim koji vodim i ne razumem da li je trebalo da se ponašam drugačije od onoga kako sam postupio - objasnio je Milinković, a zatim se nadovezao potpredsednik Milorad Vučelić:Ugovor do kraja sezone- Nije Zoran Milinković prekinuo pomenutu utakmicu, niti su to uradili igrači. To je bila politička stvar i delo onih ljudi koji su narednog jutra ušli u pokrajinski parlament, pa te dve situacije ne treba posmatrati odvojeno, već kao širi kontekst u trajanju od dva dana.Novi trener Partizana je ugovor s liderom na tabeli potpisao do kraja sezone i ukoliko ne uspe da osvoji šampionsku titulu, on će automatski prestati da važi.Svestan novog izazova- Svestan sam veličine Partizana i mislim da ovaj klub ima najbolje igrače u zemlji, a najbolje navijače na svetu, pa ćemo zajedno to pretočiti u titulu. Ušao sam u bitku i želim da pobedim, a izazova se nikad nisam plašio. Ne opterećuje me poređenje da sam se u Voždovcu borio za opstanak, a ovde za titulu, a ukoliko da bog i ako bude sreće junačke, dobićemo u večitom derbiju.

Novi dresPROMENILI LOGO SPONZORAPre nekoliko dana čelnici Partizana i „Telekoma Srbija“ potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu i tom prilikom je predstavljen dres na kom centralno mesto na prednjoj strani zauzima reklama ovog javnog preduzeća. Međutim, prilikom promocije Zoran Milinković je u ruci držao dres na kom je logo ove kompanije bio potpuno drugačiji od onog zvaničnog, pa je ostalo pitanje da li su u pitanju dve varijante iste reklame ili je neko na brzinu zalepio ime sponzora na dres.Vučela odgovorioVUJOŠEVIĆU, RECI NA KOGA SI MISLIO?Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić smatra da izjava predsednika JSD Duška Vujoševića o tome da je bivši trener Marko Nikolić „očigledno imao opstrukcije“ nije na mestu.- Gospodin Vujošević misli na činjenicu da je bilo priče o Nikolićevoj smeni tokom pauze u prvenstvu jer je to jedina vrsta opstrukcije koju je imao. Drugih nije bilo i ako gospodin Vujošević misli drugačije, neka otvoreno kaže na šta misli - rekao je Vučelić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track