POBEGAO IZ SRPSKOG FUDBALA: Lijanko potvrdio - igraće za Brazil!
Foto: Saša Pavlić, Reprezentacija Srbije, Brazil

POBEGAO IZ SRPSKOG FUDBALA: Lijanko potvrdio - igraće za Brazil!

Fudbal -

Fudbaler za koga se smatralo da bi mogao da bude deo reprezentacije Srbije, Lijanko Vojnović, neće nastupati za našu reprezentaciju, već će biti deo Brazila, potvrdio je on na Fejsbuku.

Igrač koji je najavljivan kao veliko pojačanje za našu reprezentaciju u budućnosti, Lijanko Vojnović, neće više nositi dres naše reprezentacije."Ne postoje laki ciljevi. Strmi su putevi koji vode do uspeha. U svakom poslu koji radite morate da budete profesionalni, jaki i uporni kako bi ste uspeli.

Želim da krenem dalje, da probam nešto novo, a znam i da je Bog svuda prisutan. Bog je svuda oko mene, a znam da će i ubuduće biti uz mene. Brazile, evo me, vraćam ti se, a i naš Sao Paulo imaće još jednog reprezentativca", napisao je on na Fejsbuku.

Não há conquistas fáceis. São as estradas sinuosas que levam ao caminho certo. O profissional, em qualquer ofício, alcan...

Posted by Lyanco on четвртак 7. април 2016.

Lijanko je igrao za našu reprezentaciju do 19 godina koja nije uspela da izbori plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj koje se igra ove godine.

Veliki problem bila je i komunikacija sa ostatkom naših igrača. Lijanko nije znao ni srpski, ni engleski, a ni španski.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track