POBUNA: Mijailović optužuje Terzića za rasulo u Zvezdi?
Foto: Zorana Jevtic

U nepotpisanom pismu isprozivan gensek

POBUNA: Mijailović optužuje Terzića za rasulo u Zvezdi?

Fudbal -
Sumnja se da iza anonimnog pisma koje je poslato na mnoge adrese stoji levi bek. Početna slova svakog pasusa formiraju reč „nikoladžoni“, što je njegovo ime i nadimak

Na mejl redakcije Kurira juče je stiglo pismo anonimnog i nezadovoljnog fudbalera Crvene zvezde, koje je kasno sinoć pripisano Nikoli Džoniju Mijailoviću. Zvezdin defanzivac je, rasturajući svojim argumentima Zvezdana Terzića, pokazao i sklonost ka poeziji, jer je koristeći pesničku figuru akrostih otkrivo svoje ime i nadimak - Nikola Džoni.Pismo je potpisano kao „igrač Crvene zvezde“, a na redakcijski imejl stiglo je sa adrese igraczvezdeŽgmail.com. Pošiljalac mejla Zvezdana Terzića naziva suverenim vladarom na Marakani i „dželatom srpskog fudbala“, pošto je povećao dug Zvezde sa 50 na 54 miliona evra novim kreditima.

Proziva... Nikola Mijailović
Proziva... Nikola Mijailović

Maltretira radnikeDodaje da verbalno maltretira radnike, koji mesecima nisu primili platu, da je svojim prijateljima ustupio deo od prodaje Luke Jovića, da je na podmukao način iz kluba oterao Ninkovića, Mrđu i Milijaša, da na račun klupskog marketinga putuje iz Belgije do Rusije biznis klasom da gleda OFK Beograd...„Ilegalac“ je najavio i konferenciju za novinare, na kojoj će otkriti svoj identitet. Kurir je povodom ovih teških optužbi stupio u kontakt sa Zvezdanom Terzićem, koji je mirno odgovorio:- Dobio sam i ja pismo, ali anonimna pisma dobijam svakog dana i nemam nameru da ih komentarišem.Ne zna ništa o pismuFudbaleri Crvene zvezde imali su ranije običaj da se u pismu obrate javnosti. Tako su oktobra 2013. godine svi igrači i članovi stručnog štaba poslali pismo medijima, ali potpisano, u kojem su izrazili nezadovoljstvo nemaštinom u klubu.„Osumnjičeni“ Mijailović nije želeo previše da komentariše:- Ne znam ništa o tome!

ČinjenicaKAKO JE REŠEN REBUSOvim rečima pisac započinje pasuse:- Neću- Iako- Kao- Olako- Laži- Ako- Džaba- Okreni- Nisam- Iako

Na udaru... Zvezdan Terzić
Na udaru... Zvezdan Terzić

Počelo glasanje na MarakaniPANTELIJA IZABRAO TOZUPrvi dan izbora u Crvenoj zvezdi pokazao je da će novi predsednik biti Svetozar Mijailović. Njemu je bio potreban samo jedan glas, a čim bude izabran, uslediće skupština kluba 21. decembra, kao i promena statuta. Zanimljivo je da je prvi glasao Pantelija Miladinović, inače pravnik iz Višnjičke banje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track