POJAČANJE IZ SUPERLIGE: Frimpong na Marakani
Foto: Saša Pavlić

Stranac sa srpskim pasošem

POJAČANJE IZ SUPERLIGE: Frimpong na Marakani

Fudbal -

Abraham Frimpong trebalo bi da zaduži opremu Crvene zvezde!

Defanzivac iz Gane koji već pet godina igra za kruševački Napredak pojačaće poslednju liniju crveno-belih. Njemu ugovor sa Napretkom ističe na leto i dolazi u Crvenu zvezdu, uz simbolično obeštećenje. Visok je 185 centimetara, dobar u vazdušnoj i duel igri, a jedina mana su mu česte povrede. U skoro svakoj sezoni u Napretku, Frimpong je nekoliko meseci morao da odsustvuje sa terena jer je bio povređen.

Abraham Frimpong u Crvenoj zvezdi neće igrati kao stranac, jer je u procesu dobijanja srpskog pasoša, pošto je pet godina žitelj Srbije.

Pored njega, stručni štab crveno-belih zainteresovan je i za štopera Vojvodine Bogdana Planića koji je pre dve godine već bio na Marakani. Uz Planića, dres Crvene zvezde mogli bi da zaduže i njegov timski kolega iz Vojvodine Dejan Meleg, kao i napadač niškog Radničkog Milan Pavkov.

U utorak, a najkasnije u sredu u Beograd bi trebalo da dođe i Rumun Konstantin Budesku, buduća Zvezdina "desetka", kao najveće pojačanje kluba ove zime.

Sutra u 13.00 časova bi na Marakani trebalo da budu predstavljeni Srđan Vujaklija i Nemanja Milić, pojačanja iz Borca i Spartaka. Kao i Milan Senić, koji je došao iz Leverkuzena.

A. Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Zvezdaši iz Foče bakljadom čestitali rođendan RS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track