POPUSTI ZA NAJVERNIJE: Počela prodaja sezonskih ulaznica za FK Partizan
Foto: Filip Plavčić

Pristupačne cene za navijače

POPUSTI ZA NAJVERNIJE: Počela prodaja sezonskih ulaznica za FK Partizan

Fudbal -

Prodaja sezonskih ulaznica za utakmice fudbalskog kluba Partizan za predstojeću sezonu počeće u ponedeljak, 4. jula, saopštio je beogradski klub.

Kako se navodi na sajtu Partizana, sezonske ulaznice za južnu tribinu koštaju 2.500 dinara, a za prošlogodišnje vlasnike sezonskih, cena je 2.000 dinara.

Cena karata za bočne delove istočne i zapadne tribine, za ulaze M, N, R (istok) i B, D, E (zapad) koštaju 5.000 dinara, uz popust od 500 dinara za proslogodišnje vlasnike sezonskih ulaznica.

Ulaznice za centralne delove istočne i zapadne tribine, za ulaze O, P (istok) i V, G (zapad) koštaju 6.000 dinara, uz popust od 500 dinara za prošlogodišnje vlasnike. Za ostvarivanje popusta potrebno je doneti sezonsku ulaznicu iz prethodne godine, a popusti nisu kumulativni.

Sezonske ulaznice važe za sve kvalifikacione utakmice za Ligu Evropa, prijateljske utakmice koje se budu igrale na stadionu Partizana, kao i za sve prvenstvene utakmice u kojima je Partizan domaćin, uključujući i "večiti" derbi.Vlasnici sezonskih ulaznica imaće pravo preče kupovine za utakmice u grupnoj fazi Lige Evropa, ako se Partizan plasira.

Osim vlasnika prošlogodišnjih sezonskih ulaznica, popusti prilikom kupovine važe i za studente i srednjoškolce (500 dinara), žene (500 dinara), kao i za porodični paket, ali samo za istok i zapad, za roditelje sa decom popust je 50 odsto na druge ulaznice.

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, osobe mlađe od 16 godina ne mogu same kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track