(FOTO) POSLE POBEDE NAD OFK BEOGRADOM: Delije tokom meča sa Metalcem tražile Kalčopoli i u Srbiji
Foto: Crvenazvezdafk.com

Jasan stav

(FOTO) POSLE POBEDE NAD OFK BEOGRADOM: Delije tokom meča sa Metalcem tražile Kalčopoli i u Srbiji

Fudbal -
Navijači Crvene zvezde transparentima jasno pokazali šta misle o dešavanjima na startu nacionalnog šampionata
1 / 2 Foto: Crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Metalca i Crvene zvezde igrali su u Gornjem Milanovcu derbi meč drugog kola Superlige, a pristalice beogradskog kluba, još jednom su rekle šta misle o poslednjim dešavanjima u domaćem fudbalu.

Navijači Crvene zvezde razvili su tokom utakmice, koja je okončana bez golova, nekoliko transparenata, a prvi, koji se pojavio pred kraj prvog dela utakmice imao je sledeći sadržaj:

"I dalje hoćemo Kalčopoli u srpskom fudbalu"

Delije su imale jasnu aluziju na situaciju iz Serije A kada je zbog neregularnosti i nameštanja rezultata Juventus, ikao prvak Italije, poslat u Seriju B a mnogi klubovi su kažnjeni oduzimanjem bodova.

Druga poruka, u kojoj su korišćeni stihovi Ljubivoja Ršumovića iz klupske himne, čini se još bolje iskazuje stav navijača o dešavanjima na meču prvog kola u kom je Zvezda posle šest golova i preokreta u drugom poluvremenu sa 6:2 savladala OFK Beograd.

"Mladići borovi, devojke jele, neka bore se pošteno za crveno-bele".

Meč koji je igran na vračaru i preokret koji je Zvezda tada napravila izazvao je mnogo bore u javnosti, a išlo se čak i dotle da su predstavnici Fudbalskog saveza Srbije, a potom i Crvene zvezde i Partizana tražili da istragu sprovede UEFA, ali i Interpol.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track