PREDRAG RAJKOVIĆ ZA KURIR: Neću još da se ženim!
Foto: Dado Đilas

Ne želi stopama Stojkovića

PREDRAG RAJKOVIĆ ZA KURIR: Neću još da se ženim!

Fudbal -

Trenutno nemam devojku, a što se tiče Izraelki mogu samo da kažem da su naše devojke mnogo lepše, kaže za Kurir mladi golman reprezentacije Srbije

Dok prvi golman „orlova“ iza sebe već ima dva braka i dva sina, njegova zamena na golu reprezentacije Srbije ne razmišlja o ženidbi. Predrag Rajković za Kurir kaže da nema ni devojku, ali ističe da su Srpkinje najlepše na svetu.Zlatni „orlić“ gostovao je u mnogim zemljama sa svojim Makabijem i reprezentativnim selekcijama, ali nigde nije video toliko lepih devojaka kao u Srbiji.Lude žurke- Trenutno nemam devojku, a što se tiče Izraelki mogu samo da kažem da su naše devojke lepše. Mnogo lepše - istakao je Rajković za Kurir.Mladi golman zadovoljan je životom u Tel Avivu, ali i ističe da često oseća nostalgiju za Beogradom i rodnim Negotinom.- Izrael je super. Već sam se ustalio u ekipi Makabija i stvarno se super družimo međusobno. Stalno idemo timski na ručkove i večere, pravili smo i žurke, maskirali se, uvek nađemo način da se dobro zabavimo. Ljudi su druželjubivi, svako hoće da pomogne - kaže Rajković.NostalgijaBivši golman Crvene zvezde ne krije da redovno prati dešavanja na Marakani i da bi jednog dana možda voleo da se vrati u klub u kojem se afirmisao.- Uvek volim da dođem u Srbiju, Beograd i moj rodni grad Negotin. Najviše bih voleo pred kraj karijere da se vratim ovde i opet branim za Crvenu zvezdu - zaključio je igrač Makabija.

Idemo u RusijuIMAMO TIM ZA SVETSKO PRVENSTVOFudbaleri Srbije u petak igraju sa Gruzijom u Tbilisiju, a Predrag Rajković je uveren da će reprezentacija slaviti na tom meču i tako s uspehom nastaviti kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.- Kao i uvek kad dolazimo ovde, srećni smo što smo se okupili i što se ponovo vidimo, a prošlo je i dosta vremena otkad smo se poslednji put sastali. Atmosfera je možda i bolje nego prošli put, super se družimo. Verujem da imamo dobar tim i dobrog selektora i da možemo da se kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo - rekao je Rajković.

DilemaMOŽDA POČNE MEČ SA GRUZIJOMIako je Vladimir Stojković dugo godina prvi golman reprezentacije Srbije, nije isključeno da u petak meč sa Gruzijom ipak počne Predrag Rajković na golu „orlova“. Naime, Rajković je trenutno u boljoj formi od Stojkovića, koji nema kontinuitet utakmica u Notingem forestu, pa nije isključeno da selektor Slavoljub Muslin iz tog razloga šansu pruži čuvaru mreže Makabija.

Anja Vukašinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track