PREDSEDNIK METALCA: Redari ne moraju znati ko je Predrag Rajković
Foto: Dado Đilas

Objašnjava sukob u Milanovcu

PREDSEDNIK METALCA: Redari ne moraju znati ko je Predrag Rajković

Fudbal -
Procedura je bila takva da lica koja nisu bila u protpkolu za utakmicu, kao i ona koja nisu službena lica, nisu mogla da ulaze u svlačionicu, kaže Dragoljub Vukadinović

Golman i kapiten fudbalera Crvene zvezde Predrag Rajković doživeo je neprijatnu scenu na gostovanju crveno-belih u Gornjem Milanovcu, kada ga redari Metalca nisu pustili da uđe u svlačionicu ekipe.

Prvi čovek Metalca Dragoljub Vukadinović u tome ne vidi ništa sporno.

– Procedura je bila takva da lica koja nisu bila u protpkolu za utakmicu, kao i ona koja nisu službena lica, nisu mogla da ulaze u svlačionicu. Naši redari su samo poštovali proceduru, a redar nije taj koji odlučuje. Zašto bi on uopšte morao da zna ko je Zvezdin golman Rajković? – rekao je Vukadinović.

Vukadinović je objasnio da je ubrzo izglađen nesporazum i da su Rajković i Rendulić ušli u svlačionicu, mada ističe da tamo ne bi smelo da se ulazi kako kome padne na pamet, jer i on nije ulazio da čestita svojim igračima.

– Nije bilo neke velike tenzije, bio je to mali nesporazum. Oni su kasnije ušli u svlačionicu. Došao je čovek odgovoran za organizaciju meča i dozvolio im da uđu. Ne znam šta su Rajković i Rendulić uopšte radili tamo. Da vam kažem, ni ja nisam ulazio u svlačionicu da čestitam svojim igračima. Ne može tamo da se ulazi kako kome padne na pamet, a verujte, svi bi da uđu i čestitaju igračima – rekao je Vukadinović.

Kurir sport / Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track