PROGOVORIO Albert Nađ: Bivšu ženu sam ostavio jer me prevarila
Foto: Dragana Udovičić

Prvi put o svom propalom braku

PROGOVORIO Albert Nađ: Bivšu ženu sam ostavio jer me prevarila

Fudbal -
Istina je da smo se razveli zbog treće osobe i to je ono što je zanimalo žutu štampu, izjavio je Nađ

Albert Nađ progovorio je o braku s bivšom ženom Jelenom Nađ, koja ga je nedavno optužila da je zlostavljao nju i decu.Bivši fudbaler je kod voditeljke Vesne Milanović u emisiji „Iz profila“ na TV Grand potvrdio priče da se od bivše supruge, s kojom ima troje dece, Nemanju (20), Nikolu (16) i Janu (8), razveo jer ga je prevarila.

- Istina je da smo se razveli zbog treće osobe i to je ono što je zanimalo žutu štampu - izjavio je Nađ, a na pitanje voditeljke da li to znači da mu je Jelena bila neverna, odgovorio je:

- Svako ima pravo da se zaljubi. Ispao bih loš u svojim očima da o njoj kažem bilo šta ružno. Verovatno mom sinu Nikoli i ćerki Jani nije prijatno kad odu u školu. Nađ se osvrnuo i na to što je Jelena podnela krivičnu prijavu jer od avgusta 2014. godine nije plaćao deci alimentaciju.- Bivšoj ženi sam sve pružio. Ostavio sam joj stan, kuću, dajem alimentaciju - ispričao je on.Albert je otkrio i da mu je sadašnja supruga Mirna najveća ljubav u životu.- Mirna je u moj život ušla četiri godine posle razvoda. Ona je sve ono što je meni potrebno. Imamo divnu ćerkicu. Sve četvoro dece u mom srcu imaju mesto i sve ih volim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track