PROZIVKE ZBOG PARA: Čović izazvao haos u Zvezdi!
Foto: Nebojša Man

Čelnik isprozivao svoj klub

PROZIVKE ZBOG PARA: Čović izazvao haos u Zvezdi!

Fudbal -
O tome da li je nelogično da fudbalski klub dobije više od košarkaškog, raspravićemo sa Čovićem na sednici Upravnog odbora, rekao Ivica Tončev

Izjava Nebojše Čovića da bi košarkaši Crvene zvezde trebalo da dobiju više novca nego fudbaleri unela je nemir u zvezdašku porodicu. Naime, Nebojša Čović kao član Upravnog odbora fudbalskog kluba nije trebalo da iznosi tako nešto u javnost, smatraju predsednik Svetozar Mijailović i potpredsednik Ivica Tončev.Šta je rekao Čović- Nelogično je da dobijete mnogo manje novca od nekih drugih koji gube od onih kojima su dali dresove. Naravno, aludiram na fudbalski klub - prozivao je Nebojša Čović.

Tončev: Niko u klubu nije imao nesuglasice s Nebojšom Čovićem
Tončev: Niko u klubu nije imao nesuglasice s Nebojšom Čovićem

Kuriru su čelnici kluba rekli da bi Nebojša Čović kao član uprave fudbalskog kluba trebalo korektno da se ponaša i da u skladu s tim komentariše dešavanja u Crvenoj zvezdi. Takođe bi trebalo da zna da nijedan dinar nije utrošen za stvaranje tima, već isključivo za vraćanje starih dugova. Zvezdi tek predstoji borba za preživljavanje zbog prevelikih dugova iz prošlosti.- Stvarno ne bih da komentarišem Čovićeve izjave. O tome treba raspravljati unutar kluba, a ne u javnosti - rekao je za Kurir predsednik Svetozar Mijailović, dok je potpredsednik Ivica Tončev poručio:Danas na Vračaru- Glupo je da komentarišem ono što govori gospodin Čović. On je član uprave fudbalskog kluba kao i ja. Niko u upravi nije imao nesuglasica s njim. Uskoro ćemo održati sednicu Upravnog odbora, pa ćemo ga pitati zašto je to izjavio. Ne brinite, biće sve u redu u Crvenoj zvezdi.Fudbaleri Crvene zvezde danas na stadionu Obilića (17.00) igraju protiv OFK Beograda u pretposlednjem kolu Jelen Superlige.

Španija povratak bivšeg fudbaleraVLADA STOŠIĆ NOVI SPORTSKI DIREKTOR?Vlada Stošić mogao bi da bude novi sportski direktor Crvene zvezde. Član zlatne generacije crveno-belih iz Barija i Tokija ovaj posao je uspešno obavljao dve godine u Betisu, a velika je želja generalnog direktora Zvezdana Terzića. Osim njega, posao prvog operativca mogli bi da obavljaju Vladimir Jugović i Mitar Mrkela.Ugledna španska Marka pisala je da je Vlada Stošić fudbalski mag koji zna da vidi i proceni kvalitet fudbalera, te da za male pare skocka šampionsku ekipu, pa je, uprkos skromnim sredstvima, 2011. napravio ekipu Betisa, koja se vratila u Primeru, a za dve godine stigla blizu plasmana na evropsku scenu.Vlada Stošić nikad nije krio koliko je odan Crvenoj zvezdi, ali najveći problem za njegov povratak u Srbiju mogao bi biti porodične prirode. Naime, njegova deca i supruga žive u Španiji i teško da bi pristali da dođu u Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track