RADIKALNE PROMENE U NOVOM PAZARU: U klub se vraća Rasim Ljajić, novi predsednik  Vićentije Petrović
Foto: Dado Đilas

Klub ispao iz Superlige

RADIKALNE PROMENE U NOVOM PAZARU: U klub se vraća Rasim Ljajić, novi predsednik Vićentije Petrović

Fudbal -

Novi predsednik FK Novi Pazar biće istaknuti sportski radnik Vićentije Petrović zvani Vića, a u fudbal se vraća i Rasim Ljajić!

Nakon ispadanja iz Superlige Novi Pazar ne sme da dozvoli sudbinu mnogih klubova koji su ispali iz nacionlanog takmičenja i nakon toga nastavili i dalje da propadaju.

Zbog toga je nekadašnji predednik kluba Rasim Ljajić odlučio da se vrati fudbalu, iako je bio čvrsto rešio, zbog svojih obaveza, da se skloni iz kluba i da ga prepusti drugim mlađim ljudima što nije pokazalo rezultate.

Obzirom da je Novi Pazar napravio jednu od najboljih fudbalskih infrastrktura u zemlji, bila bi neprocenjiva šteta da svi stadioni zarastu u korov a grad kao centar regije ostane bez mogućnosti za razvoj fudnala u stvaranje novih talenata.

Saznajemo da su pregovori sa starim fudbalskim radnikom Vićentijem Petrovićem u toku, kao i sa drugim poznatim ljudima iz Novog Pazara i Beograda sa ciljem da se napravi ozbiljna reorganizacija kluba na svim nivoima. Ta reorganizacija ima dva cilja, prvi je rad sa mlađim kategorijama i stvaranje sopstvenog igračkog kadra, a drugi je već za narednu sezonu povratak u superligaško društvo.

U tom silju biće izvršene totalne promene i stručnog i kadrovskog i organizacionog kadra i biće dovedeni novi ljudi čiji će cilj biti da se klub postavi na zdravim osnovama.

(sandzakhaber.net)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track