RADOMIR ANTIĆ ZA KURIR: Bojane, nisi došao kad si bio najbolji!
Foto: Saša Pavlić, Reuters

Intervju, bivši selektor Španca poznaje u dušu

RADOMIR ANTIĆ ZA KURIR: Bojane, nisi došao kad si bio najbolji!

Fudbal -

Krkić je interesantan igrač, želeo sam ga još kada je bio jedan od najkvalitetnijih igrača u svom godištu, nedavno smo se i čuli, poručio Radomir za Kurir

Radomir Antić prepoznao je pre šest godina da bi Srbija bila pravi izbor za Bojana Krkića. Tada 20-godišnji fudbaler ipak je odlučio da obuče dres Španije, koja je u to vreme bila ubedljivo najbolja selekcija sveta. Bojan je pogrešio, ali ima još prilike za popravni.U intervjuu za Kurir Antić se prisetio detalja u vezi sa pozivom Krkiću, ali i izneo svoj stav o novoj šansi da Krkić zaigra za reprezentaciju Srbije.Da li bi Krkić predstavljao pojačanje za srpski tim?- Svakako da je reč o interesantnom i dobrom igraču. U vreme kada sam hteo da ga uzmem bio je jedan od boljih fudbalera u svojoj generaciji, ali njegova odluka je tada bila drugačija.Podsetimo se toga, vi ste želeli Krkića u dresu Srbije, on se odlučio za drugi put. Sa ove tačke gledišta i pogrešio?- Imao je pravo na to. Razgovarao sam s njegovim ocem u to vreme i izabrali su Španiju.Verujete li da će se Bojan uklopiti u naš mentalitet?- Teško da mogu da pričam o tome. Zaista, ne bih ulazio u te detalje.Da li ste se čuli sa Krkićem?- Skoro mi je poslao poruku kada je igrao protiv Lutona u kupu, pošto je video fotografiju na kojoj se nalazim prilikom izlaska na teren stadiona Lutona. Nisam toliko u kontaktu s njim koliko bih mogao da budem.FIFA daje konačnu odluku, očekujete li pozitivan rasplet?- Videćemo, ne znam sve te propise, tako da sačekajmo odluku.

OtkrivamoKRKIĆ MOŽE DA IGRA ZA SRBIJU!Svetska kuća fudbala daće pozitivan odgovor na zahtev FSS da Bojan Krkić obuče dres srpske reprezentacije, saznaje Kurir od izvora upućenog u kompletnu priču. Fudbalski savez Srbije ne bi uopšte ni pokretao priču u vezi sa Bojanom da nije imao garancije da može rešiti pravno njegov nastup za naš državni tim. U najskorijem roku očekuje se da iz FIFA stigne i pozitivan odgovor na zahtev iz Srbije, pa već u prvim mesecima 2017. godine trebalo bi da Bojan debituje za „orlove“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track