RAJKOVIĆ PEVA KAO ENRIKE: Igrači Makabija slavili jevrejski praznik
Foto: Reuters

Obeležili Purim

RAJKOVIĆ PEVA KAO ENRIKE: Igrači Makabija slavili jevrejski praznik

Fudbal -

Golman „orlova“ maskiran u vešticu izašao pred saigrače i zapevao

Golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković proslavio je sa saigračima iz ekipe Makabi Tel Aviv praznik Purim, kada Jevreji obeležavaju oslobođenje od progonstva u Persiju.Na zabavama se ovom prilikom zvanice obavezno pojavljuju maskirane, pa je mladi golman došao obučen u togu s velikim nosom na licu, ali bez metle da bi bio prava veštica.- To pokazuje dobar timski duh i atmosferu među nama igračima. Malo smo se opustili, bilo je baš lepo. Pevali smo karaoke, a ja sam odabrao izraelski hit koji ima taj neki ritam Španije, jer znam nekoliko reči te pesme. Super je ispalo, potrebno nam je opuštanje pred nastavak prvenstva - priča Predrag Rajković za Kurir.

Šta se očekuje od plej-ofa?- U zaostatku smo za Hapoelom Ber Ševom tri boda, ali imaćemo mnogo utakmica da nadoknadimo minus. Samo s najvećim rivalom igramo dve utakmice.Šta mislite o utakmici sa Gruzijom, budući da Vladimir Stojković ne brani u svom klubu u poslednje vreme?- On je pun iskustva tako da mu to ne smatram minusom. U dobroj sam formi, videćemo. Na kraju će selektor odlučiti ko će na gol i tu nema ljutnje. Ko god da igra, jedino je važno da se sve uradi kako bismo pobedili Gruziju.

Podrška „orlićima“NEK NA EP IGRAJU ONI KOJI SU ZASLUŽILIŠta mislite o stavu selektora mlade reprezentacije Nenadu Lalatoviću da na EP idu „orlići“ koji su igrali u kvalifikacijama?- Podržavam odluku selektora. Mislim da ne bi bilo fer kada bismo mi zauzeli mesto onima koji su izneli teret kvalifikacija. Oni su zaslužili plasman, pa zato oni i moraju da idu na EP - jasan je vođa „orlića“, koji je osvojio EP u Litvaniji i SP na Novom Zelandu.

Dejan Petković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track