RASKOL U PARTIZANU: Sukob u upravi zbog Milinkovića!
Foto: Saša Pavlić

Rasplamsao se sukob u upravi Partizana oko trenera

RASKOL U PARTIZANU: Sukob u upravi zbog Milinkovića!

Fudbal -
Blok za aktuelnog šefa stručnog štaba sve je slabiji, pitanje je dana kad će se crno-beli odlučiti za raskid ugovora

Uprava Partizana nastavlja rad raspolućena, podeljena na „milinkovićevce“ i druge koji bi što pre da vide leđa aktuelnom treneru Zoranu Milinkoviću.

Zasad je status „pata karte“, što znači da su obe grupe otprilike iste brojnosti i jednakog značaja, ali tendencija je takva da blok za Milinkovića iz dana u dan gubi na snazi. Ipak, na sutrašnji meč s Radom crno-beli će istrčati u istom sastavu na trenerskoj klupi.Pitanje je dana kad će većim brojem glasova biti doneta odluka o raskidu ugovora s Milinkovićem, jer posle tri poraza i remija s Radničkim u Nišu ovaj start sezone nadmašio je takmičarsku 1989/90. godinu, poslednju tako neuspešnu sezonu, kad su se crno-beli nadigravali s klubovima SFR Jugoslavije. Izvor Kurira uverava da bi smena odavno bila izvršena da postoji kvalitetna trenerska zamena za sadašnjeg šefa stručnog štaba, ali svi pokušaji da se dogovori saradnja dosad su bili neuspešni.Veljko Paunović se prvi zahvalio na pozivu, a isti odgovor dao je i Ivan Tomić. Po svemu sudeći, „ne“ su rekli i Nebojša Gudelj i Darko Milanič, pa se zato može čuti da će se predsednik Zoran Popović i saradnici okrenuti rešenju iz svoje omladinske škole. Ograničavajući faktor su u tom slučaju trenerske PRO licence.

Božinov poziva na ujedinjenjeNE PLJUJ U TANJIR IZ KOG JEDEŠDok se naveliko raspravlja o odlasku Zorana Milinkovića sa klupe crno-belih, napadač Valeri Božinov objavio je na Instagramu pismo u kojem objašnjava kako preživljava sve što se dešava u klubu za koji igra.- Trener je jedna velika osoba i jedan veliki trener. Mi smo dobra ekipa. Bićemo prvaci i igraćemo dobro u Evropi. Partizan je religija! Ne treba pljuvati u tanjir iz kojeg jedeš i tražiti krivca. Krivica i zasluga je svih, i u dobru i u zlu - rekao je Božinov.

ČinjeniceNAJVEĆI MILINKOVIĆEVI GREHOVI- Poraz u finalu Kupa od Čukaričkog- Tri poraza u aktuelnom prvenstvu- Krah u večitom derbiju sa 1:3- Remi s Radničkim- Najslabiji start Partizana u poslednjih 25 godina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track