IBRA NA MATIĆA I IVANOVIĆA: PSŽ protiv Čelsija u osmini finala LŠ, Siti ponovo sa Barselonom
Foto: Reuters

Odlučeno žrebom u Nionu

IBRA NA MATIĆA I IVANOVIĆA: PSŽ protiv Čelsija u osmini finala LŠ, Siti ponovo sa Barselonom

Fudbal -
Prve utakmice osmine finala LŠ biće odigrane 17, 18, 24. i 25. februara naredne godine, a revaši 10, 11, 17. i 18. marta

NION - Fudbaleri Čelsija igraće protiv Pari Sen Žermena u osmini finala žreba osmine finala Lige šampiona, određeno je žrebom u Nionu.Za Čelsi nastupaju srpski reprezentativci Branislav Ivanović i Nemanja Matić, a najveća zvezda PSŽ-a je Zlatan Ibrahimović.

Foto: AP
Foto: AP

Mančester siti za koji nastupaju Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić sastaće se sa Barselonom. Barselona i Siti su igrali prošle sezone takođe u osmini finala LŠ, a u dva meča bolji je bio katalonski klub (2:0, 2:1).Nemačka Borusija za koju igraju Miloš Jojić i Neven Subotić igraće sa Juventusom. Borusija i Juventus su igrali u finalu Lige šampiona 1997. godine, a slavio je nemački klub sa 3:1.Branilac titule madridski Real igraće sa Šalkeom.

Raspored mečeva osmine finala:17. februar i 11. martPSŽ - ČelsiŠahtjor - Bajern18. februar i 10. martŠalke - RealBazel - Porto24. februar i 18. martMančester siti - BarselonaJuventus - Borusija25.februar i 17. martLeverkuzen - AtleikoArsenal - Monako.

Sevilja protiv Borusije u Ligi EvropeFudbaleri Sevilje, koji brane trofej u Ligi Evrope, igraće u šesnaestini finala protiv Borusije iz Menhengladbaha, odlučeno je žrebom u Nionu.Parovi 1/16 finala LEJang bojs - EvertonTorino - BilbaoSevilja - Borusija (M)Volfsburg - SportingAjaks - LegijaAlborg - Klub BrižAnderleht - Dinamo (M)Dnjipro - OlimpijakosTrabzon - NapoliGengamp - Dinamo (K)Viljareal - SalcburgRoma - FejenordPSV - ZenitLiverpul - BešiktašTotenhem - FiorentinaSeltik - InterPrve utakmice igraju se 19. februara 2015. godine, dok su revanši na programu sedam dana kasnije. Finale Lige Evrope igra se u Varšavi 27. maja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track