RAT U HUMSKOJ Dragan Đurić: Vazura je pismonoša i kurir!
Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

Trese se Topčidersko brdo od međusobnih optužbi funkcionera

RAT U HUMSKOJ Dragan Đurić: Vazura je pismonoša i kurir!

Fudbal -

Koristi službenu karticu za privatne potrebe i rođendane, na to je potrošio deset miliona dinara, žestoko udara bivši predsednik Partizana po generalnom sekretaru

Dragan Đurić osuo je drvlje i kamenje po Milošu Vazuri! Bivši predsednik Partizana žestoko se uvredio jer ga je Vazura nazvao kriminalcem. Odgovor je bio ekspresan i izuzetno oštar!- Ja kriminalac? Ne želim to da komentarišem. U ovom društvu se odlično zna ko je kakav. Hajde da uporedimo stvari koje sam ja radio, a koje je on. Da li je kriminal kad upotrebljavate službenu karticu u privatne svrhe, plaćate rođendane i potrošite na to 10 miliona dinara? Smatrate da je u redu da u fudbal dođe neko ko je bio pismonoša, kurir po Ministarstvu pravde, gde je imao platu 45.000 dinara, i napiše sebi u Partizanu ugovor od 220.000 evra? Je li normalno da ima premiju sto odsto, isto kao igrači - oštar je Dragan Đurić u intervju datom Sportskom žurnalu.Dotakao se bivši čelnik crno-belih i transfera koje je uradio Vazura otkako je došao u klub.- Prodao je više od deset fudbalera bez obeštećenja. Za Lukača je moja uprava imala ponudu od 1,9 miliona evra, otišao je za 80.000 evra. Branko Ilić, Vladimir Volkov i Stefan Babović su pušteni za džabe, Drinčić za 200.000 evra, a nama nudili dva miliona evra. Niko u Partizanu tako nije radio! Greška? Ne, možeš da pogrešiš jednom, ne deset puta.Bivši predsednik tvrdi da je, kada je odlazio iz kluba, ostavio dug od samo 200.000 evra.- Priča se da je sadašnji dug oko 20 miliona evra.Toliko?! Pa kako...- Ako plaćate zastarale dugove Zeki, troškarite karticom, sklapate ugovore sa igračima... - optužuje Đurić.

Ðurić pita VazuruŠTA SI RADIO SA JOVICOM ŽIVKOVIĆEM?Dotakao se nekadašnji čelnik i priče o susretu Živković-Vazura, o kojem je i Kurir pisao.- Zašto je Vazura sedam dana pre utakmice sa Zaglebjem sedeo sa Jovicom Živkovićem u Nebojšinoj ulici? Svi igrači to znaju. Da li su u nekoj kombinaciji, to ne znam - ostavlja otvorenu dilemu Đurić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track