RONALDINJO: U moje vreme Mesi, Suarez i Nejmar bi sedeli na klupi!
Foto: Profimedia

Zanimljiva izjava Brazilca

RONALDINJO: U moje vreme Mesi, Suarez i Nejmar bi sedeli na klupi!

Fudbal -
Jedan od najvećih fudbalera svih vremena, Ronaldinjo, izjavio je kako je tokom igranja za Barselonu stalno smišljao neke nove poteze na treninzima da bi, kako je rekao, posle mogao da prevari protivnike.

''Svako vreme ima neke nove heroje i ovo je era Mesija, Nejmara i Suareza, iako bi oni u Barseloni, dok sam ja igrao za nju, bili na klupi. Dobro, možda Mesi ne bi'', uz osmeh je rekao Brazilac.

Nakon toga je ipak dodao kako su Mesi, Nejmar i Suarez najbolji fudbaleri današnjice. Istakao je da je sa Mesijem jako dobar prijatelj.

"Uvek smo bili odlični prijatelji. Od malih nogu je bio poseban, drugačiji od drugih. Ne znam zašto, ali Bog izabere neke i pokloni im neki talenat. Leo je jedan od izabranih. Znao sam da će biti najbolji, a Kobi Brajant to zna, njemu sam to davno rekao", otkrio je Ronaldinjo.

Istakao je kako je tokom igranja za Barsu stalno smišljao neke nove poteze na treninzima da bi kasnije mogao da prevari protivnik.

"Radio sam to za celu ekipu. Zahvaljujem se svojim saigračima koji su me puštali da radim sve te gluposti na treninzima, jer je to posle bilo dobro za naš tim".

Na kraju je naglasio da je za njega jedna od najlegendarnijih scena u istoriji fudbala ovacije prepunog Bernabea nakon što je u dresu Barse ponizio Real Madrid."Imam prijatelja koji se zove Mimo i koji jako liči na jednog gospodina koji mi je pljeskao. I dan danas se šalimo i pitamo se da li je to stvarno bio on. Bernabeu zaista ne skandira svakome. Tada nisam bio svestan važnosti trenutka, ali kako vreme prolazi sve sam ponosniji na taj dan. Puno puta sam gledao tu utakmicu i taj trenutak", rekao je Ronaldinjo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track