SAD ILI NIKAD: Srbijo, gazi ka Rusiji!
Foto: Dado Đilas

Orlovi počinju kvalifikacije za Mundijal 2018.

SAD ILI NIKAD: Srbijo, gazi ka Rusiji!

Fudbal -

Naša reprezentacija večeras (20.45) na stadionu „Rajko Mitić“ igra protiv Republike Irske

Došlo je vreme da nas obraduju i fudbaleri. Priliku da zaokruže čarobno sportsko leto za naš sport imaju izabranici Slavoljuba Muslina, koji večeras (stadion „Rajko Mitić“, 20.45, RTS 1) dočekuju Republiku Irsku u prvom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.Ajmo, „orlovi“, poletite ka Rusiji. Vreme je da se plasiramo na neko veliko takmičenje. Čekamo već dugo na vaš uspeh. Predugo.- Dobro smo radili i spremali se, nemamo kadrovskih problema, orno dočekujemo početak kvalifikacija. Jedva čekamo meč s Ircima. Nadam se da ćemo krenuti uz dobru igru i pobedu. Imamo nameru da se iskupimo za rezultate iz prošlosti, iako smo ih zaboravili - počeo je priču Slavoljub Muslin.Selektor Srbije izuzetno je zadovoljan onim što su igrači prikazali za sedam dana priprema.- Izuzetno sam srećan zbog svega što su igrači prikazali od okupljanja. Atmosfera je odlična, vidi se zajedništvo, a potvrda za to je podatak da su s nama i suspendovani Matić i Kolarov.

Optimista je i Branislav Ivanović, koji zna recept za pobedu nad Ostvljanima:- Ako uspemo da prenesemo na teren ono što smo radili prethodnih sedam dana, možemo da se nadamo uspehu. Irci su možda i najteži protivnik za početak kvalifikacija, ali verujem u trijumf. Tim sa Ostrva ima kontinuitet, dugo su na okupu, iskusni su, a mane nadoknađuju velikom borbenošću.Kapiten našeg državnog tima utakmicu s Irskom vidi kao priliku da se okrene novi list našeg reprezentativnog fudbala.- Put je dug i težak, ali najbitnije je da startujemo na pravi način. Selektor nam je usadio u glavu da možemo da napravimo uspeh. Najveće razočaranje je period kad ne učestvujete na velikim takmičenjima. Mi smo najveći krivci, ali neke stvari i dešavanja nisu zavisili od nas - zaključio je Ivanović.

Eksperti uz naš timSKAJ SPORT: SRBIJA DOBIJA SA 2:0Britanski Skaj sport opširno je najavio meč u Beogradu, a njihov ekspert za predviđanje rezultata, Čarli Nikolas, potpuno je na strani Srbije.- Srbija je uvek opasna na domaćem terenu. Oni znaju da imaju šansu da budu u vrhu ove grupe, posebno ako startuju s dobrim rezultatom - rekao je Čarli.Prognoza mu je - pobeda Srbije sa 2:0 i strelac prvog gola biće Zoran Tošić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track