ŠAPONJIĆ SMUVAO SESTRU RIVALA: Ivane, izvini, ali navijam za brata!
Foto: Saša Pavlić

Pred derbi

ŠAPONJIĆ SMUVAO SESTRU RIVALA: Ivane, izvini, ali navijam za brata!

Fudbal -
Ljubi, ljubi, al‘ glavu ne gubi: Devojka napadača Partizana Ivana Pankov kaže da će danas više želeti pobedu Vojvodine zbog Radovana Pankova
1 / 5

Fudbaleri Partizana i Vojvodine odigraće danas (14.00) u Humskoj derbi meč 20. kola Superlige, a taj meč će posebno biti neobičan za Ivanu Pankov, čiji dečko Ivan Šaponjić nastupa za crno-bele, a brat Radovan u ekipi iz Novog Sada.Ona kaže da je ova situacija za nju potpuno konfuzna, ali da će ipak morati da se opredeli za brata, koji joj je čak poručio da na stadion Partizana mora da dođe u dresu Vojvodine.Svi srećni- Neprijatna je ovo situacija za mene, ali mislim da ću ipak morati da budem uz brata, dok Ivanu želim da postigne gol. Mislim da bismo tako svi bili srećni. Brat mi jeste poručio da moram da budem u dresu, ali mislim da ću doći neutralno obučena, on zna da ja uvek želim pobedu njegovom timu - kaže Ivana Pankov.Dva mlada fudbalera su van terena veliki prijatelji, pa će večeras, bez obzira na ishod meča, zajedno s Ivanom otići na večeru, a od konačnog rezultata zavisi i to ko će na kraju platiti račun.

Šurak i zet... Pankov i Šaponjić
Šurak i zet... Pankov i Šaponjić

Prijateljstvo

- Radovan i ja smo dobri prijatelji i pred utakmicu mu samo poručujem da se dobro spremi jer će imati mnogo posla u ovom duelu. Što se Ivane tiče, nisam je pitao za koga će navijati, ali se nadam da će biti uz mene - kaže napadač Partizana, dok prvotimac Vojvodine dodaje:- Ivana može samo da navija za Vojvodinu, a Šaponjiću poručujem da se seti opklade od pre nekoliko dana. Rekao je da će nas oni pobediti sa 3:0, ali sam mu poručio da nema šanse. Eto, ako oni pobede, plaćam večeru, u suprotnom će morati on, a ukoliko se utakmica kojim slučajem završi nerešeno, neka račun plati Ivana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track