(FOTO) SAŠA PETROVIĆ POGOĐEN KAMENICOM U GLAVU Evo kako izgleda pomoćni trener Zvezde posle derbija!
Foto: Kurir

NE MOŽE BEZ INCIDENATA

(FOTO) SAŠA PETROVIĆ POGOĐEN KAMENICOM U GLAVU Evo kako izgleda pomoćni trener Zvezde posle derbija!

Fudbal -

Ni ovaj 152. večiti derbi nije mogao da prođe bez incidenata. Krv su prolili pojedini navijači Zvezde i Partizana, a povređen je i pomoćni trener crveno-belih Saša Petrović.

Asistent Grofa Božovića pogođen je kamenicom u glavu na kraju utakmice s tribine na kojoj su bili Grobari.U razgovoru za Kurir Petković ne očajava, štaviše bio je dobro raspoložen za šalu, iako su nam u Zvezdinoj lekarskoj službi rekli da je povreda ozbiljna jer se radi o glavi.- Dobro sam! Nije ništa strašno. Pustite lekare. Evo, sad me zezaju prijatelji. Kažu, dobro sam se bacio ispred Grofa da ga zaštitim. Kao Reks ispred Tita u bici kod Drvara - kroz smeh je pričao za Kurir Saša Petrović.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Pomoćni trener Crvene zvezde ima rasekotinu ispod oka, na desnoj jabučici dužine desetak centimetara.- Ma, ništa! Sve je u redu. Nećemo da kukamo i jaučemo. Možda bi neki drugi od svega toga pravili dramu, mi nećemo. Podnosimo svoje rane kao pravi muškarci!Zbog velikog otoka i podliva ispod oka Petrović je morao kod lekara, gde mu je rana ušivena, a dobio je nekoliko kopči. A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track