Zvezda i Partizan danas (18.00) igraju na Marakani

(KURIR TV) SEKSI DERBI Ana i Edita: Pobedite i stižemo na vašu proslavu

Fudbal -

Ana Sević će svim srcem navijati za crveno-bele, a Edita Aradinović za crno-bele u 153. prvenstvenom okršaju naša dva najtrofejnija fudbalska kluba

Atraktivne pevačice Ana Sević i Edita Aradinović jedva čekaju današnji derbi na Marakani.

Supruga Darka Lazića odmalena navija za Crvenu zvezdu, dok je njena ljuta protivnica „ministarka“ vatreni fan Partizana. Seksi navijačice pozirale su pred Kurirovim foto-objektivom u dresovima njihovog tima. A ko osvoji titulu - na poklon dobija muziku za proslavu!

Ana SevićZašto navijač za Zvezdu?- Moja braća navijaju za Zvezdu, pa i ja. To je još iz vremena kad je Zvezda pobedila u Bariju. Svi smo bili ponosni na tu generaciju, čak sam imala i dresove skoro cele ekipe, počev od Roberta Prosinečkog do ostalih. Znala sam i navijačke pesme.Ko je za tebe bio najzgodniji fudbaler Crvene zvezde?- Bila sam zaljubljena u fudbalera protivničkog tabora Peđu Mijatovića. On je baš bio frajer po mojoj meri (smeh). Čak sam nosila i končanu narukvicu s njegovim imenom koju sam sama pravila.Šta poručuješ igračima pred utakmicu?- Da daju makar dva gola. Ne jedan, jer u 90. minutu može da uleti neki gol Partizana. Neka bude 2:0 i neka se vrate u formu kao ranije.Ako bi Zvezda osvojila titulu, da li bi im zapevala na proslavi?- Naravno. Mada, moram priznati da sam uvek pevala Partizanovim igračima i bila bi mi čast da prvi put zapevam svom klubu. Moja pesma za njih je „Đurđevdan“.

Edita AradinovićPoznaješ li nekog fudbalera?- Poznajem bivšeg fudbalera Partizana Miloša Jojića, s kojim se i privatno družim, koliko nam obaveze dozvoljavaju. Šteta što ga nećemo gledati na derbiju, on je zaista pružao odlične partije.Da li bi pevala na proslavi titule i koju pesmu bi s merakom otpevala?- Bih, zašto da ne. Otpevala bih im „Svet voli pobednike“ grupe Kolonija, možda i „Show Must Go On“, a na kraju i našu „Duni, duni, vetre“.Zašto navijaš za Partizan?- Navijam za Partizan od malih nogu, drugačije i ne umem. Dok sam odrastala, Crvena zvezda je bila mejnstrim, a ja kao pravi kontraš izabrah Partizan. Naravno, Zvezdu kao klub poštujem zbog svih njenih uspeha.Koji rezultat očekuješ u derbiju?- U derbiju je uvek nezahvalno prognozirati pobednika. Neka pobedi bolji tim.Šta bi poručila okoreloj zvezdašici Ani Sević?- Ani Sević bih poručila da su joj boje dresa malo drečave, ali i to da ima sjajne noge!

Kurir anketaNAPRED, ZVEZDO!Momčilo Bajagić BajagaNema dileme da će pobediti Zvezda. Sve je na našoj strani. Imamo boljeg trenera i igrače.Šaban ŠaulićZvezda pobeđuje, naravno. Biće 3:1, a nadam se da će među strelcima biti i moj unuk Luka.Andrija MiloševićNajvažnije je da derbi protekne bez incidenta. Malu prednost dajem Zvezdi. Aca LukasJa kao veliki zvezdaš sigurno mislim da će da pobediti moja ekipa. Biće 3:1. AJMO, CRNO-BELI!Branislav LečićPobeda Partizana se ne dovodi u pitanje, makar s golom razlike. Igor Lazić NigorJesam „grobar“ i nadam se pobedi, od recimo 2:1, ali iskren da budem, od našeg fudbala me boli glava.Dalibor Andonov GruPred svaki derbi u fudbalu imam samo jednu želju, a to je da sve prođe bez incidenata.Bogdan DiklićCrvena zvezda je u ovom trenutku jači tim od Partizana, ali mi ćemo navijati i nadati se pozitivnom ishodu.

MARIJA DEJANOVIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track