SLAVIĆE SE TITULA: Spremne su dve fešte
Foto: Filip Plavčić

Pripreme za šampionsko slavlje na oba stadiona

SLAVIĆE SE TITULA: Spremne su dve fešte

Fudbal -

Bine i topovi s konfetama biće postavljeni i na stadionu Partizana i na „Rajku Mitiću“, a pehar će biti na tajnoj lokaciji dok ne postane izvesno kome će pripasti

Partizan je javnost već proglasila za šampiona, ali će danas na oba stadiona na Topčiderskom brdu biti pripremljeni uslovi za organizaciju proslave osvajanja titule u Superligi.Na stadionu u Humskoj i na „Rajku Mitiću“ biće spremne bine za pobednike, ukrasni stubići i topovi koji posle dodele pehara izbacuju konfete u bojama najboljeg tima. Trofej će predati predsednik Zajednice klubova Superlige Dragomir Lazović, prvi čovek Javora.- Završnica lige je složena, tako da ću sigurno biti negde na Autokomandi, jer još nisam doneo odluku koju utakmicu da gledam i da li uopšte da idem na jedan od dva stadiona - malo u zbilji, malo u šali priča Lazović za Kurir.

Dok ne postane izvesno kome pripada, pehar će biti na tajnoj lokaciji u rukama službenika Zajednice. Ukoliko u Humskoj bude sve brzo rešeno, vrlo je moguće da se u centralnoj loži pojavi trofej, kao i Lazović, iz čijih će ruku biti predat kapitenu Saši Iliću. Ipak, u Zvezdi veruju da je čudo u komšiluku moguće:- Očekuje nas poslednja utakmica na našem stadionu i, naravno, idemo na pobedu. Računamo da će nam pobeda, ali i rezultat na stadionu Partizana doneti titulu, ali i stabilnost pre finala Kupa na njihovom stadionu - rekao je trener crveno-belih Boško Đurovski.Meč Partizana i lučanske Mladosti odigraće se pred navijačima, a uprava crno-belih odlučila je da ulaz bude slobodan. Zbog organizacije dva meča „večitih rivala“ u isto vreme, biće pojačano prisustvo policajaca na prilazima oba stadiona.

Radnički ili NapredakTRKA ZA PETO MESTOIako se završnica prvenstva gleda isključivo kroz prizmu borbe Partizana i Crvene zvezde, biće zanimljivo videti i kome će pripasti peto mesto, jer u slučaju odustajanja ili gubljenja licence za takmičenje na evrosceni s tog mesta će se popunjavati lista učesnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Zato će Radnički na Marakani želeti bar bod, pošto ga remi drži na poziciji iznad Napretka, koji mora da pobedi Voždovac pred svojim navijačima.

Dejan Petković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Slavlje igrača Partizana sa navijačima u Nišu

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Delije pozivaju: Svi na stadion

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track