SLIČAN SE SLIČNOME RADUJE: Evo kakav je skandal u Mančesteru izazvala Ibrina žena
Foto: Fonet

Svojeglavi Šveđani

SLIČAN SE SLIČNOME RADUJE: Evo kakav je skandal u Mančesteru izazvala Ibrina žena

Fudbal -

Helena Seger, nevenčana supruga švedskog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, izazvala je skandal u Engleskoj.

Tako bar Britanci tretiraju njenu odluku da promeni hotel i naruši klupski običaj Mančester junajteda, čiji je Ibra odnedavno član.

Naime, svi "crveni đavoli" sa porodicama, dok ne pronađu kuće u kojima će boraviti u Mančesteru, odsedaju u hotelu "Lauri", gde se trenutno nalazi i trener Žoze Murinjo.

U "Lauriju" se pojavila i Helena, ali je njen boravak tu trajao samo pet minuta. Onda je pokupila stvari, odjavila se i prešla u drugi obližnji hotel.

Taj njen potez žestoko su osudili navijači Mančester junajteda na društvenim mrežama.

Dakle, Ibra i Helena su se baš našli. Očigledno je da oboje imaju žestok temperament.

Njih dvoje su se upoznali pre 14 godina kada je on imao 21 godinu, a ona 32. Osim što je 11 godina starija, ona je i daleko niža od Zlatana.

"Visoka sam 165 centimetara, imam velika usta i kratke noge! Ne volim šoping. Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi trebao fudbaler da me hrani. Bila sam nezavisna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Mislim da sam mu se zato i svidela", rekla je svojevremeno Helen, koja odbija da se uda kako ne bi izgubila samostalnost (?!), pa par i dalje živi u vanbračnoj zajednici.

Imaju dvojicu sinova Maksimilijana i Vinseta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track