SMEH DO SUZA: Zvezdini klinci rasturiše poznate
Foto: Saša Pavlić

Obeležen dan fudbala i prijateljstva

SMEH DO SUZA: Zvezdini klinci rasturiše poznate

Fudbal -

Dečaci rođeni 2002. godine pobedili ekipu u kojoj su bili Ivan Ivanović, Aleksandar Radojičić, Milan Kalinić, Nenad Okanović napravili predstavu za pamćenje

Prijateljskom utakmicom između generacije mlađih pionira 2002. godišta i poznatih zvezdaša FK Crvena zvezda obeležio je Međunarodni dan fudbal i prijateljstva.Na pomoćnom terenu Crvene zvezde viđena je lepa fudbalska predstava protkana skečevima domaćih glumaca. Nisu poznati zvezdaši demonstrirali zavidno fudbalsko umeće, ali su na terenu znali da nasmeju rivale, a i malobrojnu publiku.Zvezdini klinci, koji idu u Milano na finale Lige šampiona, pokazali su da umeju s loptom. Utakmica je počelo silovito, a mali zvezdaši bili su rešeni da dobiju utakmicu, što su na kraju i učinili, i to sa 2:0.- Drži liniju! Kao Čelsi - dobacivao je svojim igračima Milan Kalinić.- Napadni ga! Napadni! Tako je - bodrio je Dragan Okanović.

Posle dominacije klinaca, koji su loptu držali skoro tri minuta, golman poznatih Andrej Maričić je uskliknuo:- Momci, držimo rezultat! Dobri smo!- Kontra? Kakva kontra? Ne mogu da dišem - komentarisao je posle istrčanog sprinta glumac Aleksandar Radojičić, popularni Balerina iz filma „Montevideo, bog te video“.Posle jedne dobre prilike za klince, kada je glavom ispred svog golmana intervenisao voditelj Ivan Ivanović, njegov kolega Milan Kalinić oduševljeno je dobacio:- Bravo, Barezi!Da je poznatima bilo teško, videlo se po komičnoj reakciji Dragana Okanovića, poznatijeg kao Sin Dragan iz serije „Selo gori, a baba se češlja“:- Decoooooooo, ooooooo! I mi smo valjda nečija deca!

Podrška prvotimacaLUNE BODRIO MALE ZVEZDAŠEUtakmicu su posmatrali i prvotimci Crvene zvezde - kapiten Aleksandar Luković, njegov kum Dušan Anđelković, te Nenad Gavrić, Marko Petković i Miloš Cvetković. Direktor omladinske škole Dragan Mladenović takođe je bodrio učesnike. Pre utakmice, mladi fudbaleri su svojim poznatim „kolegama“ dali narukvicu prijateljstva, koja simbolizuje toleranciju, jednakost i zdrav način života.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track