ŠOK U ZVEZDINOJ SVLAČIONICI: Saigrač ukrao Grujiću 1.700 evra!
Foto: Dado Đilas

Otkrivamo strogo čuvanu tajnu

ŠOK U ZVEZDINOJ SVLAČIONICI: Saigrač ukrao Grujiću 1.700 evra!

Fudbal -
Jedan mlađi igrač Zvezde upao u finansijske probleme i zbog toga se odlučio za krađu, i to od klupskog druga. Slučaj sačuvan daleko od očiju javnosti i rešen unutar tima

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Marku Grujiću je ukradeno 1.700 evra u svlačionici Crvene zvezde koje je taj dan dobio na ime premija za seriju pobeda crveno-belih!Internom istragom klub je došao do imena kradljivca, slučaj je rešen i dogovoreno je da se sve sačuva daleko od javnosti. Taj novac je od Gruje ukrao jedan mlađi fudbaler koji je u finansijske probleme zapao zbog sklonosti ka kockanju. Kradljivac zaplakaoSve se desilo u svlačionici stadiona Crvene zvezde pre nekoliko meseci, kada je u žiži bila priča u vezi sa Grujićevim transferom sa Marakane. Markov saigrač je posle višednevne istrage u Ljutice Bogdana priznao šta je uradio i uz suze zamolio za oproštaj. Čelnici kluba, baš kao i sam Marko, imali su razumevanja za mladog igrača i nisu mu zamerili zbog učinjenog nedela. Klub je pomogao fudbaleru da se izbori s problemima u kojima se našao i nastavi mirne glave da igra fudbal, u kom mu stručnjaci prognoziraju lepu karijeru. Do zaključenja ovog broja nismo dobili komentar aktera ove priče.Nije prvi slučajZanimljivo, ovo nije prvi put da se krađe dešavaju u svlačionici crveno-belih. Pre deceniju jednog prvotimca Zvezde pratio je glas da redovno pelješi saigrače, a kada je to uzelo maha, igrači su otišli kod tadašnjeg predsednika Dragana Džajića i zatražili da fudbaler za koga misle da ih potkrada napusti klub. To se posle nekoliko mesec i desilo, ali nikakvih kazni nije bilo. I tada je ceo slučaj ostao unutar kluba.

Mini-pripremeZVEZDAŠI OTPUTOVALI NA PRIPREME U STANIŠIĆFudbaleri Crvene zvezde otputovali su juče na pripreme u Stanišić. Crveno-beli ostaju u Republici Srpskoj do srede, a već danas će odigrati kontrolni meč protiv ekipe Zvijezde 09. Utakmica se igra u Bijeljini od 15 časova i privlači veliko interesovanje javnosti.Trener Crvene zvezde Miodrag Božović nema na raspolaganju za mini-pripreme Marka Grujića, koji se nalazi sa reprezentacijom Srbije u Estoniji. Takođe, Mihajlo Ristić nije sa crveno-belima jer igra za mladu reprezentaciju Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track