FUDBALER ZVEZDE NA CENI: Sporting prati Luku Adžića
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

Portugalci zainteresovani

FUDBALER ZVEZDE NA CENI: Sporting prati Luku Adžića

Fudbal -

Pored Lestera, Sampdorije, Alavesa, Bordoa i Anderlehta u igru za fudbalera crveno-belih se uključio i klub iz Lisabona

Portugalski velikan lisabonski Sporting zainteresovan je da ovog leta kupi najtalentovanijeg fudbalera Crvene zvezde Luku Adžića.

Levo krilo crveno-belih odličnim partijama u dresu Crvene zvezde tokom jeseni i proleća skrenuo je pažnju najvećih evropskih skauta na sebe. Portugalci su imali emisare na "večitom derbiju" u subotu protiv Partizana (1:1), ali nisu imali šta da vide, pošto Luka Adžić nije dobio priliku na utakmici.

Sporting je samo stao u red za Luku Adžića, pored engleskog prvaka Lestera, italijanske Sampdorije, španskog Alavesa, francuskog Bordoa i belgijskog Anderlehta. Zvanično, niko od nabrojanih klubova nije uputio ponudu Crvenoj zvezdi, ali su predstavnici ekipa boravili na derbiju u Beogradu. Mladi fudbaler je proša sve kategorije crveno-belih u kojima je od 2004. godine. Rođen je 17. septembra 1998. godine.

Luka Adžić je pre godinu ipo potpisao trogodišnji profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom za skromna primanja. Bogati evropski klubovi znaju da on ima ugovor sa crveno-belima do decembra 2018. godine i da bi mogli da ga dobiju za dva do tri miliona evra.Luka Adžić je jesenas rešio pobednika meča u Gornjem Milanovcu, a pre nekoliko nedelja atraktivnim potezom, makazicama je protiv Bačke postavio konačan rezultat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track