SRPSKI CENTARFOR BLISTA U KINI: Nikola Komazec nastavio golgeterski niz
Foto: Printskrin/YT

Opet zatresao mrežu

SRPSKI CENTARFOR BLISTA U KINI: Nikola Komazec nastavio golgeterski niz

Fudbal -

Srpski fudbaler Nikola Komazec još jednom je bio strelac u dresu Južne Kine.

Njegov tim je u trećem kolu Premijer lige Hong Konga odigrao nerešeno 2:2 na svom terenu protiv Isterna i tako je uz još dva tima ostao neporažen.

Istern je do vođstva stigao u 32. minutu golom Manuela Blede. Komazec je u 56. minutu doneo izjednačenje posle lepe akcije koja je tekla po levoj strani terena. Srpski centarfor je sjajno reagovao na ubačenu loptu i zakucao je pod prečku.

Gosti su u pretposlednjem minutu opet poveli golom Li Hong Lima, da bi Lo Kong Vai doneo bod Južnoj Kini. Komazecu je to peta uzastopna takmičarska utakmica na kojoj je bio strelac. U sve tri runde Premijer lige (protiv Saplinga, Vofua i Isterna) je bio strelac za Južnu Kinu, kao i u oba meča četvrtfinala AFC kupa protiv Džohor Darul Tazima.

Srpski centarfor je u Hong Kong stigao krajem jula, a u pripremnom periodu je na osam mečeva postigao devet golova. Fudbaleri Južne Kine u narednom kolu igraće na strani protiv Kičeja, ekipe koja ima maksimalan učinak posle četiri odigrane utakmice Premijer lige. Taj duel na programu je kroz dve nedelje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track