(VIDEO) ŠTA SE DEŠAVA SA CRNO-BELIMA: Partizan primio deset golova na tri utakmice
Foto: FK Partizan

Loš početak

(VIDEO) ŠTA SE DEŠAVA SA CRNO-BELIMA: Partizan primio deset golova na tri utakmice

Fudbal -
Klub ih Humske je primio četiri gola od Dinama iz Moskve (1:4), potom dva brza gola od Ciriha (2:2), a sada još tri od ekipe iz Beča

Fudbaleri Partizana izgubili su danas od ekipe bečke Austrije sa 4:1 (3:0), u trećoj, poslednjoj kontrolnoj utakmici na prvom delu priprema u Turskoj za nastavak sezone.

Strelci su bili Škuletić u 49. za Partizan, a Gorgon u 3. i 5. Rojer u 25. i Larsen u 88. minutu za Austriju.

Crno-beli su prethodno poraženi od moskovskog Dinama (4:1), a protiv Ciriha su odigrali nerešeno 2:2, što znači da su na tri utakmice primili čak deset pogodaka.

Ekspedicija Partizana vraća se u Beograd u subotu, a drugi deo priprema u Turskoj crno-beli će obaviti od 5. februara i predstoji im još pet kontrolnih mečeva.

Prolećni deo sezone u Superligi Srbije startuje 21. februara, kada Partizan dočekuje ekipu Voždovca.

Fudbaleri Partizana na neslavan način su započeli poslednju proveru u prvom delu priprema protiv Austrije iz Beča. Crno-beli su u prvom poluvremenu, tačnije u prvih 25 minuta, primili tri gola!

Strelci za austrijsku ekipu su Gorgon u 3. i 5. minutu, kao i Rojer u 25. Jasno je da crno-belima nedostaju pojačanja u zadnjoj liniji, a nikakvo opravdanje ne treba da bude činjenica da se radi tek o prvom delu pripremnog perioda.

Početak drugog poluvremena bio je bolji, pošto je najbolji strelac Petar Škuletić pogodio za 3:1, ali je u finišu meča Austrija postigla i četvrti pogodak.

http://www.youtube.com/watch?v=-kP9HD4os3c
Partizan: Lukač (64′ Živković Živko), Pauljević (46′ Stevanović), Petrović Nemanja, Ilić Branko, Volkov (72′ Petrović Ivan), Drinčić, Marković (64′ Marinković), Babović (64′ Brašanac), Škuletić (64′ Kojić), Grbić (64′ Ninković), Živković Andrija. Klupa: Živković Živko, Stevanović, Brašanac, Petrović Ivan, Ilić Saša, Ninković, Marinković, Kojić, Šaponjić.Nisu u kombinaciji: Ćirković, Luka i Ostojić su lakše povređeni, a Lazović, Lukić, Bogosavac i Pantić odmaraju za današnji meč.Trener: Marko Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track