SUKOB: Pobili se Kolarov i Mitrović!
Foto: Dado Djilas

Fudbalska reprezentacija Srbije

SUKOB: Pobili se Kolarov i Mitrović!

Fudbal -
Zamenik kapitena i heroj meča s Albanijom razmenili uvrede i psovke, a zatim se i fizički obračunali na treningu pre utakmice s Azerbejdžanom

Reprezentativci Srbije Aleksandar Kolarov i Stefan Mitrović potukli su se na treningu u Staroj Pazovi tokom priprema za odlučujući kvalifikacioni meč protiv Danske, koji „orlovi“ igraju 13. juna na stadionu Parken u Kopenhagenu!Kako Kurir saznaje iz izvora bliskih našem nacionalnom timu, do tuče je došlo posle nesuglasica, razmene psovki i fizičkih pretnji, a još žešći obračun, u kojem je moglo da bude i povređenih, sprečili su saigrači. Ovaj incident je dodatno upropastio ionako lošu atmosferu u reprezentaciji, a prema saznanjima Kurira, epilog ove tuče mogao bi prilično loše da se odrazi na dalju karijeru Stefana Mitrovića u našem nacionalnom timu. Navodno, Kolarov je ucenio selektora Ćurčiča: „Ili on, ili ja, neko neće biti u reprezentaciji!“- Stefan Mitrović verovatno više neće igrati u nacionalnom timu dokle god je u njemu Kolarov. Poznato je da među igračima vlada sujeta i ova tuča bi mogla da preraste u veliki problem i poremeti odnose u reprezentaciji. Zna se kakav uticaj zamenik kapitena ima na ekipu i selektora, zato će Ćurčiću postaviti ultimatum „on ili ja“, kao što je svojevremeno već bio slučaj u reprezentaciji pre nekoliko godina sa Vidićem i Kežmanom - kaže izvor našeg lista.

Fudbaler Sitija o zlonamernicima KOLAROV OTVORIO DUŠU: ZNAM DA SVUDA IMA KRTICAAleksandar Kolarov istakao je da mu smeta što u nacionalnom timu postoji neko ko prenosi medijima informacije s treninga zatvorenih za javnost.- Sigurno je da postoji neko ko namerno širi informacije jer sam ja čuo veče pre utakmice da će priča o tuči biti objavljena u novinama. Dakle, to je zlonamerno, baš dan pred utakmicu. To nije dobro. Svi koji prate sport, naročito fudbal, znaju da su treninzi puni intenziteta i da ume da dođe do varnica. S dečkom, Mitrovićem, nikad nisam imao problem, mi smo super drugovi - rekao je Kolarov za SOS kanal i dodao:- Taj koji takve informacije iznosi u javnost želi da postigne nešto drugo. To drugo me ne zanima jer sam iznad tog nivoa. Te stvari su normalne kao kad se posvađate s nekim na ulici. A ovde se niko nije svađao. Da imamo neki problem, rekao bih. Na kraju krajeva, nisam došao ovde da se družim, nego da igram fudbal jer sam profesionalac. Imamo super odnos i to vam garantujem. Maksimalno smo drugovi i poštujemo se između sebe. Taj neko što širi laži čini to iz ličnog interesa da bi on na kraju ispao pametan. To su sitne stvari koje rade mali ljudi.

Uspela provera pred Dansku: Srbija - Azerbejdžan 4:1 BANE IVANOVIĆ DVA PUTA U METUFudbaleri Srbije savladali su Azerbejdžan sa 4:1 (1:1) u prijateljskoj utakmici u Austriji. Izabranici Radovana Ćurčića rezultatski su dobro odradili proveru pred utakmicu koju naredne subote igraju u Danskoj u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, i u kojoj ih interesuje samo pobeda kako bi ostali u trci za Francusku.Susret sa Azerbejdžanom počeo je na najbolji mogući način pošto je Ivanović već u 10. minutu doveo Srbiju u vođstvo. U 39. minutu na semaforu je pisalo 1:1, posle sjajnog udarca Nazarova sa oko 25 metara. Deset minuta igre prošlo je u drugom poluvremenu kad su „orlovi“ ponovo zatresli mrežu rivala. Ovog puta Ljajić je sa 25 metara matirao golmana Azerbejdžana. U 63. minutu Ivanović je poviso na 3:1, a tačku na meč stavio je Marković u 89. minutu.

FSS potvrdio saznanje KuriraDEŠAVA SE, NIŠTA STRAŠNOFS Srbije zbog obaveza uoči jučerašnje prijateljske utakmice s Azerbejdžanom nije bio u mogućnosti da detaljnije objašnjava incident.- To je jedna od milion stvari koje se događaju na treningu i mislimo da tome ne treba pridavati preveliki značaj. U svakom slučaju, Savez i igrači će se uskoro oglasiti povodom vaših saznanja - rečeno nam je u Savezu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track