SUPRUGA IH UHVATILA NA DELU: Soraja i fudbaleru Crvene zvezde rasturila brak
Foto: Nemanja Pančić

Starlete neodoljive za sportiste

SUPRUGA IH UHVATILA NA DELU: Soraja i fudbaleru Crvene zvezde rasturila brak

Fudbal -

Fudbalera Crvene zvezde Zorana Rendulića ostavila je supruga pre devet meseci zbog avanture sa poznatom starletom Sorajom.

Supruga je uhvatila Rendulića "na delu" i odmah ga napustila, pri čemu "izlet" iz bračnih voda sa Sorajom nije bio jedini Zvezdinog defanzivca.

"Zorana je žena uhvatila u prevari, a onda je saznala i za sve prethodne afere među kojima je i ona sa Sorajom Vučelić. Kada je shvatila da se njen suprug sa Sorajom viđao duži vremenski period, spakovala je stvari i vratila se kod roditelja. Rendulić je, navodno, sve devojke sa kojima je imao avanture vodio u svoj drugi stan u Južnom bulevaru, dok se sa Vučelićevom viđao na Dorćolu. Ona već devet meseci ne živi sa njim, a prekinula je i svaki kontakt, ne javlja mu se na telefon, niti mu odgovara na poruke. Kada je odlazila iz kuće, sa sobom je povela i jednog od dva psa koje su imali", kaže izvor blizak fudbaleru i dodaje:

"Zoran se samo nekolicini prijatelja poverio da ga je supruga napustila, dok od većine i dalje krije da ima probleme sa njom, jer se nada da će mu sve oprostiti i vratiti mu se. On i dalje nosi burmu kako niko ne bi posumnjao da mu je brak u krizi. Sa druge strane, ona ne može da pređe preko njegove avanture sa Sorajom, naročito što je, od kada ga je napustila, saznala i gomilu drugih stvari. Većina toga ne mora da bude istina, ali ona sada u sve veruje jer se oseća prevarenom. Ne želi da mu se javi ni na telefon jer smatra da nema o čemu da priča sa njim, niti joj pada na pamet da se sa njim pomiri".

Zoran Rendulić, Foto: Filip Plavčić
Zoran Rendulić, Foto: Filip Plavčić

Razlaz utoliko teže pada 31-godišnjem fudbaleru rođenom u Sarajevu jer zna da je surpuga s njim bila u braku prethodne tri godine zbog iskrene ljubavi.

"Roditelji Rendulićeve supruge već godinama vode privatnu firmu pa njoj novac u životu nije bitan jer ga je oduvek imala. To je jedan od razloga zbog kojih je Zoran bio siguran da se oženio ženom koja ga voli, a ne ženom koja je sa njim iz materijalnih razloga", kaže blizak prijatelj fudbalera.

Rendulić je pokušao da demantuje navode da ga je žena ostavila.

"Zbog koga se razvodim?! Vi niste normalni, majke mi. Nikada je u životu nisam čuo, ni video. Ja samo pričam o fudbalskim stvarima i ne bih da pričam o tome. Neću da odgovaram na glupa pitanja", bio je kategoričan Zoran Rendulič, dok je na pitanje da li je tačno da se razvodi kratko poručio:"Za to nemam komentar".

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track