SVETSKA EKSKLUZIVA AFERA KOJA POTRESA PLANETU: Ronaldo siluje kao Bil Kozbi
Foto: AP

Kristijano koristi to što je poznat

SVETSKA EKSKLUZIVA AFERA KOJA POTRESA PLANETU: Ronaldo siluje kao Bil Kozbi

Fudbal -

Advokatica Glorija Olred tvrdi da je fudbaler iskoristio činjenicu da je poznata ličnost kako bi zastrašio oštećenu Suzan K., koja je posle toga odustala od parnice

Kristijano Ronaldo koristi to što je poznat kao Bil Kozbi i Donald Tramp da ne bi odgovarao za silovanje koje je počinio, tvrdi poznata američka advokatica Glorija Olred.Zahvaljujući partnerskom odnosu koji „Adrija medija grupa“ ima s nemačkim magazinom Špigl preko Njuzvik Srbije i Evropskom istraživačkom mrežom, kao i projektima Fudbal liks, Kurir je prvi objavio detalje vezane za aferu o kojoj čita cela planeta.

Poznata advokatica iz Amerike Glorija Olred stručnjak je za seksualno nasilje. Ona je u parnicama u SAD zastupala žrtve silovanja poznatog glumca Bila Kozbija i seksualnog uznemiravanja sadašnjeg predsednika Amerike Donalda Trampa.Devojka u strahu- Poznate ličnosti se gotovo uvek odluče za vansudsko poravnanje jer ne žele da se pojavljuju u javnosti. I mogu da plate mnogo novca. Sama žrtva ne želi na sud jer bi tako fanovi poznatih ličnosti linčovali. Plaši se za svoj život. Bila bi uništena fizički, mentalno i ekonomski - rekla je advokatica Olred.

Inače, Kristijano Ronaldo godišnje zarađuje više od 100 miliona dolara. Nemački magazin Špigl ima evidenciju svih poziva između Suzan K. i Ronalda i oni će uskoro biti objavljeni.

Devojka je posle silovanja završila u bolnici, gde su lekari potvrdili da ima povrede, otok i razderotine u predelu anusa. Lekari su je posle toga lečili sa dve vrste antibiotika i o tome postoji dokumentacija.

Suzan K. je pristala na vansudsko poravnanje, a vešti Ronaldovi advokati, predvođeni Larlom Osorijom de Kastrom, uspeli su da izdejstvuju da Portugalac ne plati traženih 950.000 dolara, već trećinu te sume, odnosno 375.000 zelenih novčanica.

Dosta je ćutanja

Suzan K. je odlučila da prestane s ćutanjem, izađe u javnost i sve objavi jer je Kristijano Ronaldo nasilnik i silovatelj, a ne žrtva, kako pokušava sebe da predstavi u medijima.

Poreski rajUPLATE SA DEVIČANSKIH OSTRVAPrema istraživanju magazina Špigl, Ronaldovi advokati uplatu od 375.000 dolara oštećenoj Suzani K. obavili su preko kompanije „Tolin“. Ona je registrovana na Britanskim Devičanskim Ostrvima i teško joj je ući u trag, mada su Nemci utvrdili povezanost s jednom firmom koja sponzoriše Portugalca. Ova državica u Karibima u svetu je poznata kao poreski raj. Prvobitno, žrtva silovanja tražila je 950.000 dolara, ali je Ronaldov advokat Karlo Osorio de Kastro uspeo da izdvejstvuje plaćanje tri puta manje sume.

BIL KOZBIoptužen je da je silovao više žena, što je pre godinu dana i priznaoglumac je drogirao, opijao, a potom silovao žene u periodu više od 30 godina, kada je bio na vrhuncu popularnostiza silovanje su ga tužile Andrea Konstant, Tamara Grin, Bet Ferijer, Dženis Dikinson, Barbara Bouman, Džoan Taršis, Viktorija Valentino i Tereza Serinjeze

ČINJENICENemio događaj desio se 13. juna 2009. u apartmanu jednog luksuznog hotela u Las Vegasu „Zaskočio si me otpozadi, sa belom brojanicom oko vrata. Uporno sam vrištala ‚Ne, ne, ne!‘ i preklinjala te da prestaneš, nikada u životu nisam bila tako uplašena“, navela je žrtva u svom pismuVansudski dogovor između dve strane postignut je 12. januara 2010. godineŽena je pismeno obećala da će „trajno uništiti ili izbrisati sve elektronske, pisane ili druge dokaze koji su nastali ili dobijeni kao rezultat navodnog događaja“Portugalac nikada lično nije komentarisao navode o silovanju u medijima

Aleksandar Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Rane koje nikada neće zarasti: Ove holivudske zvezde su nakon života sa nasilnicima pronašle način da budu srećne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track