TERI: Boriće se Čelsi za titulu sledeće sezone
Foto: Reuters

Premijer liga

TERI: Boriće se Čelsi za titulu sledeće sezone

Fudbal -

Kapiten Čelsija Džon Teri rekao je da je uveren da će se ekipa sa Stanford Bridža sledeće sezone boriti za titulu u Premijer ligi.

Čelsi je u poslednjem, 38. kolu Premijer lige, odigrao nerešeno sa špampionom Lesterom 1:1, a sezonu je završio na desetom mestu sa 50 bodova.

"Pre svega, želeo bih da čestitam Lesteru i Klaudiju Ranijeriju. Drago mi je što je Lester osvojio titulu, a ne Totenhem... Ova sezona je bila teška, tu smo gde smo zaslužili da budemo. Uveravam vas da ćemo se vratiti i boriti za titulu naredne sezone", rekao je Teri za britanske medije.

Teri je, na kraju, zahvalio treneru Gusu Hidinku rekavši da je "veliki čovek". Čelsi je pre dva dana Teriju ponudio novi, jednogodišnji ugovor i on je rekao da će razmotriti tu ponudu. Navijači Čelsija su i danas rekli šta misle, skandirali su:

"Teri, ostani". "Svi želimo istu stvar. Već sam rekao, želim da ostanem, klub to zna, navijači to znaju", rekao je Teri.

Džon Teri ima 35 godina, a za prvi tim je debitovao u decembru 1998, i od tada je zabeležio 703 nastupa za Čelsi, od čega više od 500 kao kapiten.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track