TERZIĆ SE BRANI: FSS nas strpao u dnevni termin
Foto: Saša Pavlić

Delije kivne, traže noćne utakmice

TERZIĆ SE BRANI: FSS nas strpao u dnevni termin

Fudbal -
Zbog slabe posete navijača uprava Zvezde se nada da će im organizatori takmičenja vratiti večernje satnice na Marakani

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da klub ne može da utiče na termine odigravanja svojih utakmica u Superligi i Kupu Srbije jer satnicu određuju organizatori takmičenja Zajednica i FSS, uz konsultaciju sa TV Arena, koja ima prava direktnih TV prenosa.

Nikad gora poseta na Marakani (Printskrin)
Nikad gora poseta na Marakani (Printskrin)

Navijači Crvene zvezde bili su ogorčeni zbog termina u subotu, kad su crveno-beli u 13 sati pred svega nešto više od 4.000 ljudi dočekali Voždovac (2:0). Delije su imale jasnu poruku za upravu i Zajednicu Superlige u vidu nekoliko transparenata na tom meču - „Kada zvezdaši iz unutrašnjosti treba da krenu na utakmicu? Koliko zvezdaša radi u ovo vreme? Koje su to ‚mudre glave‘ smislile da utakmicu u podne stave?! Fudbal se igra zbog publike!“

- Nisu klubovi, pa ni Crvena zvezda adresa za termine ko određuje termine utakmica. Mi možemo da iskažemo naše mišljenje, ali je odluka u drugim rukama. Jednostavno, klubovi nemaju uticaja na termine, osim što prijateljskim relacijama izmolimo za neke ustupke. Utakmice prošlog kola su gotovo sve igrane u terminu od 13 sati, videćemo kako će biti sledeće nedelje - rekao je za Kurir Zvezdan Terzić.

Da se nešto menja u vezi s tim, govori i podatak da će Crvena zvezda u osmini finala Kupa Srbije na svom stadionu dočekati čačanski Borac od 17 časova.(A. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track